Evenimentul Zilei > Actualitate > Trei dintre concurenții de la „Ferma” au primit sume uriașe. De ce au fost excluși ceilalți concurenți de la împărțirea banilor
Trei dintre concurenții de la „Ferma” au primit sume uriașe. De ce au fost excluși ceilalți concurenți de la împărțirea banilor

Trei dintre concurenții de la „Ferma” au primit sume uriașe. De ce au fost excluși ceilalți concurenți de la împărțirea banilor

Ferma. Concurenții de la emisiunea „Ferma” nu se feresc de duel doar pentru că ar putea ieși din competiție, ci și pentru că primesc bani în plus pentru fiecare săptămână în plus petrecută în concurs. Sumele vehiculate sunt foarte mari.

Ferma. Sezonul acesta al emisiunii „Ferma”, de la Pro TV, a fost presărat cu mai multe scandaluri. Cele mai multe certuri între concurenți au fost puse pe seama nominalizărilor la duel, în urma căruia unul părăsea competiția.

Din câte se pare, motivul pentru care nimeni nu voia să plece, nu era doar marele premiu, ci și faptul că erau remunerați pentru fiecare săptămână petrecută în concurs.

Potrivit B1, onorariile vedetelor au început undeva de la 2.000 de euro și au ajuns chiar și la mai bine de 5.000 de euro. Cei care au încasat cei mai mulți bani sunt Brigitte Năstase, Geanina Ilieș și Cătălin Moroșanu.

Aceste sume i-au făcut pe concurenți să pună la cale tot felul de planuri, de alianțe, de jocuri de culise, pentru a putea rămâne pentru cât mai mult timp în competiție.

Unul dintre cei mai de succes concurenți a fost Cătălin Moroșanu, astfel că sportivul nu doar că nu a fost pus în postura de a lupta pentru încă o săptămână de remunerație, dar a fost la un mic pas să plece cu premiul de 50.000 de euro. Potrivit presei, Moroșanu ar fi pierdut finala în fața lui Marius Crăciun, finalistul de la „Ninja Warrior”.

Trei dintre edițiile reality-show-ului „Ferma” au fost amendate de CNA cu 10.000 de lei pentru injurii și limbaj cu conotații sexuale. Este vorba despre două ediții în care două concurente din „Ferma”, Brigitte și Claudia și-au adresat cuvinte grele, și o ediție în care concurenții au vorbit despre sex oral (dacă le place sau nu).

„Îmi place oralul foarte mult. De aceea în această seară aș dori să vă întreb ce părere aveți despre sexul oral?”, le-a spus Vali Bărbulescu, colegilor de emisiune.

Prezentă în fața membrilor, nici reprezentanta postului n-a putut să folosească sintagma „sex oral”.

„Discuția respectivă, referitoare la…., vă spun opinia colegilor, a fost fără conținut dăunător, toți cei intervievați de către Vali Bărbulescu fie nu au răspuns, fie au vorbit despre alte subiecte fără conotație sexuală. Fără a lua în calcul dialogul respectiv, care este discutabil dacă e dăunător sau nu, restul conținutul a fost difuzat în limbaj corespunzător, nu s-a insistat în a prezenta un subiect dăunător minorilor. Se consideră că încadrarea la 12 ani este corectă având în vedere numărul mic de scene.”, a declarat reprezentanta postului.

De asemenea, CNA a ținut cont de o altă ediție a emisiunii, din 17 februarie, în care Claudia, concurentă în emisiune a vorbit despre o altă concurentă folosind termeni precum:

„Auzi, golancă, perversă, (bip!) Să nu mai îndrăznești să mai vorbești despre mine! …Te transport direct la spitalul 9. Că ești caz de psihiatrie! Golancă infectă! Golancă, perversă, nebună, centuristă infectă! (…) Să se ducă pe centură, la ea acasă! Să scoată silicoanele din (bip!) și din față!”

Radu Herjeu, membru CNA, a fost cel care a propus sancțiunea, care a explicat că a ținut cont și de faptul că Ferma este una dintre cele mai urmărite emisiuni de pe Pro TV.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.