Evenimentul Zilei > Monden > Femeile roiesc în jurul lui Dan Bittman. Artistul, surprins în compania unei noi cuceriri
Femeile roiesc în jurul lui Dan Bittman. Artistul, surprins în compania unei noi cuceriri

Femeile roiesc în jurul lui Dan Bittman. Artistul, surprins în compania unei noi cuceriri

Multe femei au roit în jurul solistului de la Holograf, iar el le-a ales pe cele mai strălucitoare. Totuși, acesta a declarat că în inima lui va rămâne pe vecie, Liliana Ștefan, alături de care a avut o relație de lungă durată, aproape 30 de ani. Dan Bittman s-a despărțit de mama celor trei copii ai lui în urmă cu șase ani.

Recent, artistul a fost văzut în compania unei șatene, surprins de paparazzi, acesta ar fi plecat cu mașina din „Nordului”, de unde locuiește, iar în dreapta lui se afla frumoasa tânără șatenă. S-au îndreptat spre centrul orașului unde au fost prinși în traficul aglomerat.

Ajunși la destinație au mai petrecut câteva momente împreună, stând de vorbă, iar însoțitoarea acestuia l-ar fi mângâiat cu tandrețe pe cap, conform celor de la cancan.ro.

Relațiile din ultima perioadă ale lui Dan Bittman au ajuns în atenția presei: Mezzosoprana Andreea Ilie, care în prezent are o relație cu un italian, actrița Monica Odagiu și lista poate continua.

Surprins cu fosta iubită a lui Cătălin Cazacu

În luna februarie, cântărețul trupei Holograf a fost surprins în brațele Anei Roman, fosta iubită a lui Cătălin Cazacu. Cei doi s-au pozat îmbrățișați chiar la ziua Taniei Budi.

Anna Roman a avut o relație agitată cu fostul concurent de la Exatlon, Cătălin Cazacu. Bruneta a mai avut câteva întâlniri amoroase cu bărbații din showbiz, dar nu s-a legat nimic serios. Aceasta șochează din nou! A fost surprinsă în ipostaze apropiate cu solistul de la Holograf, Dan Bittman.

Cei doi au postat o fotografie în care erau îmbrățișați și mai fericiți ca niciodată. Totul s-a întâmplat la ziua Taniei Budi. Artistul a venit singur sâmbătă seară la petrecerea bunei lui prietene, dar nu a putut să nu cadă în vraja Annei Roman. Aceasta a profitat că solistul de la Holograf este despărțit de mama copiilor săi, Liliana Ștefan, dar în acea perioadă se vehicula faptul că avea o legătură și cu soprana Andreea Ilie.

De ce a renunțat Dan Bittman la iubirea vieții lui?

Dan Bittman și Liliana Ștefan s-au despărțit în anul 2016, dar artistul a confirmat separarea în 2020. Această veste a șocat toată industria muzicală, mai ales că cei 2 au și trei copii împreună, Alexandru Bittman (22 de ani), Mark Nicolas Bittman (14 ani) și Patrick Bittman (18 ani).

Solistul trupei Holograf a recunoscut că Liliana a fost marea lui iubire și că el a fost cel care a greșit în relație. Internauții au dedus că Monica Odagiu este femeia care i-a furat mințile și care l-a făcut să renunțe la familie pe Dan Bittman, dar adevărul este total diferit.

„Liliana Ștefan nu mai este partenera mea de viață de 4 ani cel puțin. Presa a speculat foarte mult pe tema asta. De un an nu mai locuim nici împreună. A trebuit să ne despărțim, am încercat să o facem cât s-a putut de civilizat. Nu vorbesc cu plăcere de despărțirea aceasta, pentru că fiind și mama copiilor mei, este femeia pe care am iubit-o cel mai mult și cu care am fost și cel mai mult timp, dar lucrurile au luat-o razna și aici recunosc că sunt eu de vină și acolo s-a ajuns”, a spus Dan Bittman, la acea vreme.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: