Evenimentul Zilei > Actualitate > REVOLUȚIA CONTINUĂ. Femeile FĂRĂ SUTIEN au revenit MAI DOTATE ca niciodată. Ce pun divele goale la cale – GALERIE FOTO
REVOLUȚIA CONTINUĂ. Femeile FĂRĂ SUTIEN au revenit MAI DOTATE ca niciodată. Ce pun divele goale la cale – GALERIE FOTO

REVOLUȚIA CONTINUĂ. Femeile FĂRĂ SUTIEN au revenit MAI DOTATE ca niciodată. Ce pun divele goale la cale – GALERIE FOTO

După ce anul trecut a fost descoperit un club creat de femeile care nu poartă sutien, anul acesta se pare că divele goale și-au mărit ”familia”.

După ce le-a fost descoperit clubul secret, acesta și-a continuat expansiunea aducând noi membre care nu poartă sutien, aproape în fiecare lună.


Imaginile cu cele mai SEXY PIȚIPOANCE DIN LUME. Pozele+18 din vacanțele vedetelor – GALERIE HOT


Este adevărat, câteva luni nu s-a mai auzit nimic de ele, dar au revenit în forță, mult mai dotate decât erau înainte de această absență din mediul online și presă.


VEDETĂ ProTV, VICTIMA unei GREȘELI FATALE. S-a FĂCUT de RÂS după ce POZELE ei NUD au ajuns pe INTERNET – GALERIE FOTO


Noile criterii de recrutare implică un bust mărit și un portofoliu destul de mare de fotografii indecente. Multe mebre mai vechi au fost nevoite să apeleze la chirurgie pentru a-și putea păstra statutul din club, dar sunt mândre de ele în continuare și nu regretă că fac parte din această mișcare.


O cântăreaţă face furori în România. Artista a pozat goală și a devenit virală. Cine se uită, realizează de ce… FOTO


Am descoperit cele mai sexy membre recrutate în luna ianuarie 2018, iar internauții au reușit să ”fure” pozele din portofoliul fiecăreia.

Sursă foto: The Chive