Evenimentul Zilei > Actualitate > Femei CURAJOASE. Pozează în BIKINI, deşi forma fizică nu le AVANTAJEAZĂ. Vor să arăte că se simt bine AŞA
Femei CURAJOASE. Pozează în BIKINI, deşi forma fizică nu le AVANTAJEAZĂ. Vor să arăte că se simt bine AŞA

Femei CURAJOASE. Pozează în BIKINI, deşi forma fizică nu le AVANTAJEAZĂ. Vor să arăte că se simt bine AŞA

S-au săturat să se mai ascundă şi să se ruşineze atunci când merg pe plajă. Mai multe femei cu câteva kilograme în plus au început să se fotografieze în bikini şi să publice mândre imaginile pe Instagram.

Iniţiativa lor are ca scop încurajarea femeilor ca ele să se accepte aşa cum sunt şi să nu se mai ferească să se afişeze în public purtând costume de baie, de teama reacţiilor celor din jur.

Ideea a pornit de la un blogger pe subiecte de modă, care în anul 2012 s-a fotografiat în bikini şi a făcut publică poza, creând trend-ul "fatkini". La acel moment, ea a declarat că nu a făcut acest gest numai pentru a arăta că femeile supraponderale pot la rândul lor să poarte bikini, ci pentru că i-a creat o senzaţie inedită.

Aceasta a mai declarat că a fost foarte emoţionată atunci când anul trecut, în Statele Unite, au început să fie comercializaţi bikini pentru femeile ca ea, scrie news.com.au.