Evenimentul Zilei > EVZ Play > „Față în față”. Cifrele politicii românești fără mască. Dezvăluiri pe EVZ PLAY cu Palada, Hoandră și Racoviceanu
VIDEO

„Față în față”. Cifrele politicii românești fără mască. Dezvăluiri pe EVZ PLAY cu Palada, Hoandră și Racoviceanu

Urmăriți pe EVZ PLAY o ediție incendiară a emisiunii Față în față, cu Mirel Palada, Alecu Racoviceanu și Octavian Hoandră. Cei trei prieteni vor discuta cele mai recente măsurători ale procentelor partidelor politice și ale încrederii pe care o mai inspiră liderii lor.

După ce s-au anunțat măsuri de relaxare, românii par să fi uitat ca prin minune lunga perioadă de restricții prin care au trecut.

Ce efect are asta asupra campaniei de vaccinare, cum și când vor începe școlile pentru toți copiii, pentru că mulți dintre ei încă nu au ajuns să meargă fizic la ore.
Nici o temă nu este evitată de cei trei prieteni, mai ales subiectul spinos al diferențierii de tratament pentru persoanele vaccinate și cele nevaccinate. Este constituțional?

Răspunsul îl găsești pe canalul EVZ Capital , pe Youtube, sau pe pagina noastră de Facebook.

„Față in față” cu Alecu Racoviceanu și invitații săi

Un proiect pornit din discuțiile unui grup de vechi prieteni:  jurnaliștii Alecu Racoviceanu și Octavian Hoandră, istoricul Florian Bichir și sociologul Mirel Palada. Subiectele zilei sunt disecate într-o conversație colocvială, presărată cu glume, informații, ironii. Protagoniștii însumează 120 de ani de presă sau activități publice și sunt bine conectați la sursele primare ale știrilor din mai toate domeniile.