Fântânile arteziene s-au deschis în Sectorul 4

Fântânile arteziene s-au deschis în Sectorul 4

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi parcurile, muzeele sau casele memoriale ale unor scriitori de renume, fântânile arteziene reprezintă puncte de atracție pentru comunitatea din Sudul Bucureștiului. Una dintre acestea este Fântâna Florilor.

În inima Sectorului 4 al Bucureștiului, există o bijuterie urbană cunoscută sub numele de Fântâna Florilor. Această fântână arteziană este una dintre cele mai emblematice atracții ale sectorului, captivând privirile și inimile trecătorilor cu frumusețea și eleganța sa. Inspirată de grădinile romantice, fântâna emană o atmosferă de farmec și rafinament, prin noul design, transformând spațiul urban într-o oază de frumusețe și liniște.

În fiecare an, cel puțin în ultimii patru ani, din acest loc, în noaptea de Moș Nicolae, s-a dat startul sărbătorilor de iarnă, moment în care toate luminițele din sectorul 4 au fost aprinse.

Ne puteți urmări și pe Google News

Fie că sunt amplasate în parcuri, pe bulevarde sau în zona piețelor, aceste fântâni, întreținute de către angajații Totul Verde, cu siguranță îi vor răcori pe cei care au nevoie în zilele călduroase de vară.