Din primele informații, polițiștii din Bolintin Vale au fost sesizați, joi, seara, că locuința lui Gabriel Bădălău a fost ”călcată” de hoți. Din primele informații, hoții ar fi furat printre alte bunuri și o colecție de 15 ceasuri, dintre care două sunt din aur masiv, estimate la 80.000 de euro. În plus, Gabriel Bădălău a reclamat că i s-a furat și suma de 30.000 de euro.

”În seara zilei de 18 Iunie a.c., Politia orașului Bolintin Vale a fost sesizată prin SNUAU 112, de către un bărbat, cu privire la faptul ca persoane necunoscute au pătruns in locuința sa, de unde au sustras mai multe bunuri. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, efectuându-se cercetări pentru identificarea autorilor”, a comunicat Poliția Ilfov.

Casa fiului baronului PSD de Giurgiu avea camere de luat vederi, dar acestea nu erau funcționale. În plus, ajunși la fața locului, polițiștii au găsit o parte din bunurile reclamate ca fiind furate, fapt ce i-a făcut pe oamenii legii să analizeze  o altă pistă de lucru, și anume înscenarea unui furt. ”Vom vedea ce rezultă din cercetări”, a spus unul dintre polițiștii care se ocupă de anchetă.

Gabriel Bădălău a fost consilier al președintelui ROMARM, regia autonomă care se ocupă de producția de armament. Acesta fost implicat în 2019, într-un scandal conjugal, cu fosta soție Claudia Pătrășcanu, mai mare cu cinci ani ca și el. La momentul respectiv, Claudia a fost dat afară din vila spartă acum de hoți, și despre care spunea că este în valoare de 400.000 de euro.

Gabriel Bădălău a fost consilier la președintele ROMARM, regia autonomă care se ocupă de producția de armament.

În 2018, casa senatorului de Giurgiu a fost și ea spartă de hoți. În noaptea de 2-3 noiembrie, hoții au spart locuința în care se afla senatorul PSD și au furat mai multe bijuterii și un ceas, dar și şi un pistol pe care-l ținea într-un sertar al biroului său de la parterul casei. Bădălău avea permis de port-armă pentru pistol, dar nu era închis în fișet de metal.