Evenimentul Zilei > Politica > REVOLTĂ împotriva lui Dragnea. Liderul PSD, bombardat cu reproşuri pe propria pagină de Facebook
REVOLTĂ împotriva lui Dragnea. Liderul PSD, bombardat cu reproşuri pe propria pagină de Facebook

REVOLTĂ împotriva lui Dragnea. Liderul PSD, bombardat cu reproşuri pe propria pagină de Facebook

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi-a atras furia a peste 1.000 de utilizatori de Facebook după ce, înainte ca România să treacă la ora de vară, a postat pe contul lui o poză de la protestele împotriva OUG 13 cu mesajul „Au de gând să schimbe ora! Noaptea ca hoţii”. Postarea lui Dragnea a avut peste 2.000 de distribuiri şi peste 1.500 de comentarii în mai puţin de 12 ore, majoritatea comentariilor fiind extrem de critice la adresa şefului PSD.

Dragnea a postat imaginea sâmbătă seara, cu precizarea că se simte "amuzat". „Au de gând să schimbe ora! Noaptea ca hoţii! #rezist! #nudorm!”, a fost mesajul postat de preşedintele PSD, Liviu Dragnea, pe Facebook. România a trecut la ora de vară în noaptea de sâmbătă spre duminică. Ceasul s-a dat înainte, ora 03:00 devenind ora 04:00.

"Domnule Dragnea, ați mers mult prea departe. Batjocorirea unui popor e ceva grav, foarte grav. Eu cred că nu numai cuviința ar fi trebuit să vă oprească să postați astfel de lucruri, ci și minima intuiție că așa ceva nu se face, sub nici o formă. Au mai făcut-o și alții, și știm cum au sfârșit. Va trece timpul și, curând, istoria vă va administra lecția ei. Dixit", i-a scris un cititor pe pagina de Facebook a lui Dragnea.

"Nu stiu daca cititi mesajul domnule Liviu Dragnea dar cu asemenea manifestari nu faceti decat sa generati ura. Nu va bateti joc de oameni pentru ca cei care s-au adunat acolo nu sunt mere cazute pe jos; sunt oameni care pot si vor sa schimbe tara asta. O vor face! Cinismul dumneavoastra va orbeste domnule. Cu cat continuati mascarada cu aceasta guvernare si acest mod de a face politica cu atat lucrurile se agraveaza in societate si se acumuleaza tensiuni. Romania s-a schimbat si sunteti nepregatiti: faceti putin efort si incercati sa vedeti lucrurile si din alta perspectiva", i-a transmis alt internaut liderului PSD.

"Ma intreb oare pana la ce nivel puteti duce ironia…? Desi am plecat din Romania in urma cu 3 ani… sa fiu sincer, ma doare sa vad cine conduce Romania… Domnule Dragnea… puteti fii ironic cu cine vreti dvs. dar nu inteleg cum puteti fii ironic cu populatia? Cu cei care au indurat frig pentru un viitor mai bun al copiilor lor? Ma intreb oare chiar nu va pasa? Oare chiar nu va dati seama ca fiecare ironie facuta la adresa Romanilor, vor fi mii de voturi in minus impotriva voastra??? Abea astept alegerile… atunci se vor vedea rezultatele ironiilor dvs si ale colegilor dvs", este alt punct de vedere exprimat pe pagina lui Dragnea.

"Serios? Asta este o imagine postata de echipa care administreaza pagina presedintelui Camerei Deputatilor? Jenant…Probabil se voia a fi ironic, dar nu este decat o noua sfidare a romanilor carora le pasa…", a remarcat alt internaut.

"Domnule Dragnea, aţi fi în stare să schimbaţi şi ora, adică să o reduceţi la 30 de minute, dacă asta v-ar scăpa de toate belelele care vă aşteaptă în viitorul nu prea îndepărtat! Pentru oamenii normali, România trece la ora de vară! În rest: umor ieftin şi de proastă calitate", i-a scris alt utilizator liderului PSD.