Evenimentul Zilei > Actualitate > Exploziv! Detalii cutremurătoare de la tatăl fetei ucise la Ghimpați. „Nu e bine să spun…”
Exploziv! Detalii cutremurătoare de la tatăl fetei ucise la Ghimpați. „Nu e bine să spun…”

Exploziv! Detalii cutremurătoare de la tatăl fetei ucise la Ghimpați. „Nu e bine să spun…”

Apar noi detalii explozive în cazul femeii care a fost incendiată într-o valiză, pe un câmp din Giurgiu, în apropiere din Capitală. Tatăl femeii susține că știe cine este cel care a ucis-o.

Luni seară, la România TV, tatăl femeii incendiate în Ghimpați, Giurgiu, în apropiere de Capitală, a făcut dezvăluiri explozive despre crima care a șocat o țară întreagă. Bărbatul a declarat că știe cine este asasinul fiicei sale, însă nu dorește să spună. El a mai adăugat că „o să plătească cel care a făcut asta”.

„Este o foarte mare tragedie, dar știu în foarte mare măsură a cui e vina, dar nu e bine să spun. O să plătească cel care a făcut asta. Fosta soție nu o primea din câte știam. În ultima perioadă nu a mai venit la noi, își schimba telefoanele. Mai multe nu știu. În ce a putut să intre….Mie nu îmi plac scandalurile, nu are rost să vorbesc mai mult. Și-a schimbat telefoanele, nu a mai venit la noi. N-a mai venit la noi de vreo 2 ani și ceva. Este adevărat, în urmă cu ani de zile am avut discuții cu ea despre droguri. Ea avea viitor frumos cu noi, suntem o familie serioasă”, a spus tatăl victimei.

„Din ce mi s-a spus, a consumat, la un moment, droguri. Nu am prins-o sub influența stupefiantelor”, a mai spus acesta.

Rudele femeii au spus adevărul

Rudele Mihaelei au declarat că provenea dintr-o familie înstărită, mama ei fiind angajată la aeroport, iar mătușa fiind profesor universitar.

Mihaela-Sabina Mircea avea 32 de ani şi era mama unui copil de opt ani, pe care îl creștea singură de mai bine de cinci luni, de când iubitul ei arab a părăsit România. Pe profilul ei de Facebook, femeia are multe fotografii cu băiețelul ei, semn că îl iubea foarte mult și avea grijă de acesta cum știa mai bine.

Mihaela provenea dintr-o familie înstărită, mama ei fiind angajată la aeroport, iar mătușa fiind profesor universitar, au spus rudele îndurerate. Mihaela Sabina Mircea locuia în orașul Pantelimon, lângă București, la familia fostului ei concubin, plecat la muncă în străinătate acum cinci ani. Acolo și-a lăsat și băiatul de 8 ani, fiind plecată de șase luni de acasă, fără să spună unde merge. Rudele acesteia au vorbit cu Mihaela, acum 2 luni, atunci când le-a promis că se va întoarce după băiatul ei.

„Ea avea obiceiul de a mai pleca, dar făcea ce făcea și venea la copil. După trei luni de zile am învățat-o pe sora mea: du-te tu, ca soacră, că pe tine te ia în considerare, cu copilul după tine, și ia poza ei din buletin, copia, și du-te la poliție și spune-i să o dea în urmărire generală”, a spus o rudă a Mihaelei.