Evenimentul Zilei > Actualitate > Informații de ULTIMĂ ORĂ! MĂRTURISIRI ȘOCANTE ale avocatului POLIȚISTULUI-PEDOFIL din lift: A fost o reacție părintească
Informații de ULTIMĂ ORĂ! MĂRTURISIRI ȘOCANTE ale avocatului POLIȚISTULUI-PEDOFIL din lift: A fost o reacție părintească

Informații de ULTIMĂ ORĂ! MĂRTURISIRI ȘOCANTE ale avocatului POLIȚISTULUI-PEDOFIL din lift: A fost o reacție părintească

Avocatul polițistului abuzator din lift a descris modul în care s-a desfășurat audierea clientului său. Acesta susține că polițistul nu a avut nicio reacție, iar mai apoi și-a motivat gestul într-un mod halucinant.

Adi Constantin Dumitra, apărătorul polițistului-pedofil din lift care a abuzat cei doi copii de cinci, respectiv nouă ani spune că, inițial, clientul său nu a avut nici un fel de reacție.

Mai mult, acesta susține că polițistul a avut o reacție absolut bizară apoi, după prezentarea imaginilor video: „Inițial nu a spus nimic. A fost tăcere. Nu a avut nici o reacție. Apoi i s-au pus imaginile și el a motivat că a avut o reacție părintească”, a spus avocatul Adi Constantin Dumitra, despre faptele clientului său, scrie Dc News.

Totodată avocatul polțistului spune că în zilele în care a fost căutat nu s-a uitat la televizor și că s-a dus la o casă de vacanță pe care acesta o are în apropierea Bucureștiului, mai informează sursa citată.
El nu ar fi știut despre faptul că este căutat și a aflat totul în momentul în care a fost ridicat pentru a fi dus la audieri. 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.