Evenimentul Zilei > Actualitate > Execuție în plină stradă, joi dimineață, în România. O femeie a fost împușcată și a murit pe loc
Execuție în plină stradă, joi dimineață, în România. O femeie a fost împușcată și a murit pe loc

Execuție în plină stradă, joi dimineață, în România. O femeie a fost împușcată și a murit pe loc

O femeie în vârstă de 43 de ani a fost împușcată, joi, pe o stradă din Vânju Mare, de iubitul ei, cu 30 de ani mai mare. Victima nu a avut nicio șansă de supraviețuire.

Scene tragice petrecute joi dimineață, pe o stradă din localitatea Vânju Mare, județul Mehedinți. Un bărbat și-a executat iubita cu sânge rece, apoi a încercat să se sinucidă. Bărbatul este italian, are 73 de ani, iar femeia, care a decedat pe loc, avea 43 de ani.

Crima a avut loc în plină stradă, în fața unui magazin de pompe funebre din Vânju Mare. Victima nu a avut nicio șansă de supraviețuire

Din primele informații, crima a avut loc în plină stradă, în faţa magazinului de pompe funebre unde lucra femeia în vârstă de 43 de ani.

„La data de 23 decembrie 2021, ora 09.13 , prin apelul 112, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat despre faptul că, în centrul orașului Vânju Mare, un bărbat ar fi tras cu un pistol într-o femeie, după care și-ar fi tras mai multe focuri de armă în piept.

„Echipajele medicale au constat că femeia a decedat, bărbatul fiind transportat la o unitate medicală”

La fața locului, s-a deplasat un echipaj de poliție, care a constatat că cele sesizate se confirmă, precum și un echipaj SMURD și unul de ambulanță. Echipajele medicale au constat că femeia a decedat, bărbatul fiind transportat la o unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Pentru efectuarea de cercetări, în zona comiterii faptei, s-a deplasat o echipă de cercetare complexă, formată din polițiști de investigații criminale și criminaliști, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți”, a au comunicat oficialii de la Inspectoratul Poliției Județene (IPJ) Mehedinți.