Evenimentul Zilei > Actualitate > Mehedinți. Hoțul de la Vânju Mare va rămâne în istorie. Deocamdată, intră la pușcărie
Mehedinți. Hoțul de la Vânju Mare va rămâne în istorie. Deocamdată, intră la pușcărie

Mehedinți. Hoțul de la Vânju Mare va rămâne în istorie. Deocamdată, intră la pușcărie

Un hoț din Mehedinți a făcut greșeala vieții: a furat mașina de poliție curtea din curtea postului din localitatea Vânju Mare.

Hoțul a fost reținut de Crăciun, în orașul Vânju Mare din Mehedinți, după ce a spart patru mașini, una dintre ele, un dric. Cea de-a cincea furată a fost chiar o autospecială a poliției. Bărbatul în vârstă de 48 de ani a apelat la o tactică simplă. Acesta ar fi ieșit să fumeze o țigară, profitând de neatenția polițiștilor, informează Antena 3.

Hoțul a găsit mașina poliției deschisă, s-a urcat la volan și a fugit. Polițiștii și-au dat seama rapid de cele întâmplate și au plecat în urmărirea făptașului. L-au prins după câteva sute de metri, iar hoțul – reținut pentru 24 de ore și polițiștul care a lăsat cheia în contact sunt anchetați.

Dependent de adrenalină, la începutul lunii decembrie, escrocul s-a recomandat drept garda de corp a cântăreței de manele Carmen de la Sălciua, pentru a fura o mașină din parcarea unui hotel din Drobeta Turnu Severin. El a fost prins după 48 de ore, la Balș, județul Olt, în timp ce se chinuia să împingă autoturismul furat către o benzinărie. Rămăsese fără combustibil…