Hoțul a fost reținut de Crăciun, în orașul Vânju Mare din Mehedinți, după ce a spart patru mașini, una dintre ele, un dric. Cea de-a cincea furată a fost chiar o autospecială a poliției. Bărbatul în vârstă de 48 de ani a apelat la o tactică simplă. Acesta ar fi ieșit să fumeze o țigară, profitând de neatenția polițiștilor, informează Antena 3.

Hoțul a găsit mașina poliției deschisă, s-a urcat la volan și a fugit. Polițiștii și-au dat seama rapid de cele întâmplate și au plecat în urmărirea făptașului. L-au prins după câteva sute de metri, iar hoțul – reținut pentru 24 de ore și polițiștul care a lăsat cheia în contact sunt anchetați.

Dependent de adrenalină, la începutul lunii decembrie, escrocul s-a recomandat drept garda de corp a cântăreței de manele Carmen de la Sălciua, pentru a fura o mașină din parcarea unui hotel din Drobeta Turnu Severin. El a fost prins după 48 de ore, la Balș, județul Olt, în timp ce se chinuia să împingă autoturismul furat către o benzinărie. Rămăsese fără combustibil…