Exclusiv. Unde se ascunde Ion Țiriac de coronavirus? A găsit locul liber de contaminare

Exclusiv. Unde se ascunde Ion Țiriac de coronavirus? A găsit locul liber de contaminare

Celebrul miliardar român, Ion Țiriac, are 80 de ani și o avere de peste un miliard de euro.

Ion Țiriac, miliardarul român care de 30 ani stă în topul celor mai bogați români, a găsit refugiul perfect. În prima fază, a stat undeva în Africa, încercând să scape de urmările nefaste ale unei posibile infectări.

EXCLUSIV EVZ

Fiul său, Ion Ion Țiriac, l-a trimis în Namibia, pe un platou, la peste 2.500 de metri, scria Capital. Totul s-a întâmplat pentru a-l feri pe omul de afaceri de coronavirus.

Ne puteți urmări și pe Google News

Potrivit jurnalistului Victor Ciutacu, citat de aceeași publicație, miliardarul se afla la vânătoare împreună cu nişte parteneri de afaceri. Doar așa, Țiriac putea să stea departe de o nedorită infectare cu COVID-19.

„Domnul Ţiriac ajunge de regulă în Africa la vânătoare. E de vreo săptămână şi ceva împreună cu nişte parteneri de afaceri. Eu bănuiesc că este la vânătoare. Problema domnului Ţiriac este că aeroportul din Namibia este închis din cauza coronavirusului.

Românii au fost cei care au adus coronavirusul în Namibia, motiv pentru care namibienii nu sunt foarte cooperanţi şi nu simt nevoia să deschidă aeroportul nici măcar pentru un zbor de urgenţă operat cu avionul domnului Ţiriac. Înţeleg că se fac nişte demersuri la nivel de Minister de Externe, de ambasadă", a dezvăluit Victor Ciutacu la România TV, în urmă cu 10 zile.

EXCLUSIV EVZ

Întors din Africa, Ion Țiriac a ales destinația perfectă. S-a refugiat pe domeniul de vânătoare de la Balc, devenit celebru pentru vânătorile de mistreți pe care acesta le organiza anual, alături de alți miliardari români și străini.

Domeniul din Balc are o suprafață de circa 15.000 hectare, din care 12.000 sunt acoperite cu păduri seculare. Nucleul său este reprezentat de un ocol, cu o suprafata de 1.400 hectare, înconjurat cu sârma prin care trece curent electric.