Exclusiv. Se mută Bollywood în România? Irina Margareta Nistor vorbește despre filmările secrete din țara noastră. VIDEO

Exclusiv. Se mută Bollywood în România? Irina Margareta Nistor vorbește despre filmările secrete din țara noastră. VIDEO

România este de mult timp locația preferată de multe studiouri din toată lumea. Principala explicație vine din costurile mici ale filmărilor realizate aici. Invitată în podcastul EVZ Play, Irina Margareta Nistor a estimat că ne-am putea aștepta chiar la un asalt al filmelor indiene în România.

Bollywood, replica indiană a Hollywood-ului, este un studio gigant renumit pentru filmele sale spectaculoase și colorate, fie că e vorba de musicaluri sau drame. Criticul de film Irina Margareta Nistor a declarat, în studioul EVZ, că multe filme indiene se filmează chiar în țara noastră. Vizionându-le genericul se pot recunoaște cu ușurință locații din România, a remarcat traducătoarea filmelor pe casdete video care făceau furori înainte de Revoluție. „Ei vin cam o sută, dar noi nu am fost suficient de abili ca să le dăm mai repede vizele alea".

„Dacă vezi Bollywood te ia cu frig"

Chestionată de gazdele emisiunii, Robert Turcescu și Dan Andronic, dacă a ajuns vreodată să vadă cu ochii ei faimosul studio indian al producțiilor vizionate pe întreg mapamondul, Irina Nistor a mărturisit că a vizitat colosul Bollywood. Totuși, Cetatea filmului din India nu e atât de lustruită și glamour cum pare din afară, a precizat aceasta. „Dacă vezi Bollywood te ia cu frig. Vezi dintr-odată că totul e cam jupuit. E un mister al lor, dar filmele funcționează".

Ne puteți urmări și pe Google News

Irina Margareta Nistor a remarcat că rețetafilmelor indiene a prins foarte bine inclusiv la noi, lucru confirmat de un Nou val al serialelor, cum ar fi de exemplu serialele turcești. „E o viață cu drame trăite și pe la noi, numai că sunt personaje mult mai frumoase. Bărbații sunt frumoși, femeile sunt superbe. Există și filme foarte bune turcești, de cei care au emigrat și au făcut școală în Germania", a punctat criticul de film.

Ediția completă a podcastului poate fi vizionată aici:

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa pont@evz.ro