Evenimentul Zilei > EVZ Play > Exclusiv. S-a vaccinat George Simion? Liderul AUR a spus tot adevărul. „Mulți români se vaccinează de nevoie”. VIDEO
VIDEO

Exclusiv. S-a vaccinat George Simion? Liderul AUR a spus tot adevărul. „Mulți români se vaccinează de nevoie”. VIDEO

Fondatorul AUR, George Simion, a fost luni invitatul unei ediții explozive a podcastului EVZ Play. Politicianul a clarificat toate zvonurile în ceea ce-l privește pe un subiect sensibil: dacă s-a vaccinat sau nu anti-coronavirus.

Liderul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) a fost invitatul jurnaliștilor Robert Turcescu și Dan Andronic în studioul EVZ Play, unde a făcut o serie de declarații incitante.

Simion: Am trecut prin boală, nu știu când

Printre altele, a lămurit și chestiunea vaccinării, una dintre temele care a scindat România în două. George Simion a mărturisit că nu s-a vaccinat până în acest moment fiindcă a trecut deja prin boală și are imunitate naturală.

„Nu am certificat verde, eu am anticorpi naturali. Am trecut prin boală, nu știu când. Asta arată testul că am anticorpi. Nu am știut că am avut boala și nu sunt la DSP.

Am mulți prieteni, persoane cunoscute. Dacă nu aveau relații ar fi murit”

Chestionat de ce nu s-a vaccinat, Simion a explicat de ce nu poartă mască și nu se simte amenințat de boală și: „Am 35 de ani, mi-am făcut analizele, stau bine cu sănătatea. Nu cred că ar fi un lucru benefic pentru mine. Trecut prin boală sunt mult mai sigur decât cineva vaccinat. Nu suntem un partid antivaccinist. E opțiunea fiecăruia. E o categorie de români care ar fi vrut să aibă acces la anticorpii monoclani. Am mulți prieteni, persoane cunoscute, care au făcut rost de Tocilizumab. Dacă nu erau cu relații ar fi murit”.

„Sunt asasini. Mulți români se vaccinează pentru că se simt obligați”

„Poziția noastră politică este că sunt niște asasini (n.r. – decidenții). Din vina lor mor oameni în spitale. Românilor nu li se asigură medicamente și testare (n.r. – în masă, gratuită). Mulți români se vaccinează de nevoie, pentru că se simt obligați. Actul medical e unul individual”, a mai adăugat liderul formațiunii care a produs marea surpriză a alegerilor parlamentare din decembrie 2020.

George Simion a mai precizat că oamenii îi scriu continuu pentru a-i cere ajutorul în procurarea medicamentelor anti-coronavirus, precum și că se simt abandonați de Iohannis și Arafat. „Foarte multă lume ne roagă să-i ajutăm cu Arbidol”, a explicat politicianul, care a precizat că cei 6 parlamentari din Basarabia, membri în grupul AUR, aduc Arbidol din Republica Moldova.

Ediția integrală a podcastului poate fi vizionată aici:

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa pont@evz.ro
Publicat in categoriile: EVZ Play
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: