Evenimentul Zilei > Social > EXCLUSIV! Cum arată invitația la slujba de sfințire a Catedralei! Foarte puțini vor avea acces în interior
EXCLUSIV! Cum arată invitația la slujba de sfințire a Catedralei! Foarte puțini vor avea acces în interior

EXCLUSIV! Cum arată invitația la slujba de sfințire a Catedralei! Foarte puțini vor avea acces în interior

Evenimentul zilei a intrat în posesia documentului de acces în interiorul Catedralei Naționale, pentru sfințirea acesteia. Accesul în interiorul Catedralei se va putea face duminică, între orele 7.00-8.00, prezentând documentul de acces și cartea de identitate.

Pelerinii care au documentul de acces nu au voie să aibă asupra lor bagaje, obiecte contondente și alimente. De asemenea, invitația este nominală și nu poate fi transmisibilă. Patriarhia Română a luat această decizie, deoarece nu este în totalitate amenajat interiorul Catedralei și astfel vor să își arate recunoștința persoanelor care au contribuit la sprijinirea acesteia. Conform purtătorului de cuvânt al Patriarhiei, la Slujba de Sfințire a Catedralei Naționale, vor avea acces aproximativ 2.500 de persoane pe bază de invitație, care vor avea la dispoziție scaune. ”Cele 2.500 de persoane care vor asista din interiorul catedralei vor fi în primul rând cei care au contribuit în varii feluri la sprijinirea acestui proiect. E o mică răsplată pentru aceștia” a declarat pentru EVZ Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei.

 

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: