Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > Exclusiv EVZ. Escapadă de lux în Maldive pentru fostul boss de la Sectorul 2. A schimbat-o pe șest pe Alina Măgureanu cu o blondă focoasă VIDEO
VIDEO

Exclusiv EVZ. Escapadă de lux în Maldive pentru fostul boss de la Sectorul 2. A schimbat-o pe șest pe Alina Măgureanu cu o blondă focoasă VIDEO

Evenimentul zilei vă prezintă detalii exclusive despre cea mai recentă despărțire dintre un politician și partenera sa: fostul viceprimar de la Sectorul 2, Dan Cristian Popescu, și Alina Măgureanu, fosta noră a lui Virgil Măgureanu. Femeia a confirmat escapada politicianului, arătându-se foarte dezamăgită: „Excursia  aceasta era cumpărată pentru noi doi...!”. Semn că Dan Cristian Popescu a schimbat-o pe șest pe Alina.

Pe Dan Cristian Popescu, fostul vice-primar al Sectorului 2, îl cunoștea toată lumea datorită activității sale politice zgomotoase. Dacă politicianul se lăuda cu realizările sale profesionale, cu viața personală fostul liberal a fost destul de discret, până la apariția în viața sa a Alinei Măgureanu.

În ultimii ani, Dan Cristian Popescu, actual deputat PSD, s-a iubit cu foc cu Alina Măgureanu, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, fost director al SRI.

Relația dintre cei doi părea să fie una destul de puternică, dar lucrurile par a fi luat o turnură total neașteptată. Potrivit unor imagini obținute în exclusivitate de EvZ.ro, Dan Cristian Popescu a fost surprins în ipostaze drăgăstoase cu o blondă focoasă, în Insulele Maldive.

Din imagini se vede clar cum amorezii se sărută pătimaș, fără să le pese de cei din jurul lor.

Rănită în orgoliul propriu, Alina Măgureanu a confirmat escapada lui Dan Cristian Popescu. „Excursia  aceasta era cumpărată pentru noi doi…!”, ne-a spus, dezamăgită, femeia înșelată de cel cu care s-a iubit ani buni.

Dan Cristian Popescu a intrat în PSD

În 2020, înainte de alegerile locale, Dan Cristian Popescu a investit o mulțime de bani în campania electorală pentru a ocupa funcția de primar al Sectorului 2. Candidatura sa din partea liberalilor era aproape sigură, dar alianța dintre PNL și USR pentru București i-a dat complet planurile peste cap.  După trădarea liberalilor, Dan Cristian Popescu a găsit sprijin în PSD.

Cine are detalii despre acest subiect și poate da amănunte despre identitatea blondei focoase din imagini, este rugat să contacteze redactia EVZ la adresa: [email protected]

CITIȚI ȘI: Exclusiv. Tatăl lui Vlad Voiculescu conduce în continuare mașina, grațiat după ce a provocat un accident mortal în anul 1999. VIDEO

EXCLUSIV EVZ. Clotilde Armand şi-a măturat curtea palatului de 4 milioane de euro, din Bucureşti. Filmare de colecţie VIDEO

Pentru cei care au uitat culisele scandalului pornit în 2015, le reamintim că Dan Cristian Popescu a fost acuzat că i-a „stricat” familia lui Marian Măgureanu, fiul fostului șef al SRI, fiind îndrăgostit de Alina. Acum lucrurile par că s-au schimbat, Alina fiind cea părăsită.

În 2015, Dan Cristian Popescu nega relația, transmițând un drept la replica publicației care a dezvăluit relația dintre cei doi:

„Urmare a publicarii materialului ”Culisele scandalului Alina Magureanu. L-a INSELAT pe fiul fostului sef al SRI cu un deputat milionar”, din data de 15.03.2015, doresc sa fac urmatoarele precizari

Nu i-am „facut” Alinei Petre magazinul de pe Calea Victoriei si nu am niciun fel de implicare in afacerile sau activitatea ei profesionala. Dupa cum stiti, calitatea mea de Deputat imi interzice sa fiu implicat in societati comerciale, deci practic, prin afirmatia dumneavoastra, ma acuzati de incompatibilitate cu functia pe care o detin in Parlamentul Romaniei.

De asemenea, in acelasi material mi-ati spus numele si ati publicat imagini neblurate cu mine, intr-un context care nu avea nicio legatura cu functia mea publica, fara a avea acordul meu.

Va rog sa revizuiti sau sa scoateti de pe site-ul publicatiei materialul in cauza, altfel ma vad nevoit sa va actionez in justitie.

Cu stima,

Deputat Dan Cristian Popescu”

Oare acum va face la fel?

 

 

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.