Evenimentul Zilei > Actualitate > Exclusiv EVZ. Caz grav de abuz al unui polițist. Anunțul procurorilor: Ancheta se extinde
Exclusiv EVZ. Caz grav de abuz al unui polițist. Anunțul procurorilor: Ancheta se extinde

Exclusiv EVZ. Caz grav de abuz al unui polițist. Anunțul procurorilor: Ancheta se extinde

Polițistul acuzat că a cerut favoruri sexuale unei tinere, ca să nu o amendeze pentru că nu avea declarația pe propria răspundere, ar putea fi extinsă. Dezvăluiri în exclusivitate pentru evz.ro de la prim-procurorul Parchetului Curtea de Argeș.

Polițistul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute de articolul 299 Cod penal, „folosirea abuzivă a funcției în scop sexual”.

„Până în prezent avem plângerea depusă de tânără dar și declarația unei minore, de la un centru de plasament din Pitești. Urmează ca toate prsoanele nominalizate în acest caz să fi audiate. Până acum, proba indubitabilă, în opinia noastră, este înregistrarea făcută pe telefon de tânăra care a avut un dialog cu polițistul”, a declarant, în exclusivitate pentru evz.ro, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, Maria Băltărețu.

Din informațiile obținute de evz.ro, în exclusivitate, agentul acuzat de abuz a intrat în concediu.

Pe de altă parte, oficiali din Poliția Română au dezvăluit, pentru evz.ro, că ofițerii de la Serviciul Control Intern al IPJ Argeș așteaptă decizia procurorilor care îl pot pune sub acuzare pe agentul Darviș. În funcție de decizia procurorilor, se va lua măsura disciplinară în consecință care poate ajunge chiar și la excluderea din rândul Poliției Române.

PAGINA ANTERIOARA

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: