EXCLUSIV/ Continuă „lupta” între festivalurile din România. Mărul discordiei este Armin van Buuren

EXCLUSIV/ Continuă „lupta” între festivalurile din România. Mărul discordiei este Armin van Buuren

Ani la rândul, DJ-ul Armin van Buuren a fost cap de afiș al celor de la Untold, mulți asociind festivalul cu show-ul celebrului DJ. Ce-i drept, Armin a avut mereu o conexiune cu publicul de la Cluj și a mixat chiar mai multe ore decât prevăzuseră organizatorii. Anul acesta se pare însă că numele lui nu va mai fi asociat cu Untold.

După un an în care nu a fost organizat niciun festival mare de muzică, 2021 vine cu două mari festivaluri care își dispută publicul. După ce EVZ a prezentat în exclusivitate faptul că atât Untold cât și Saga Festival au confirmat evenimentul în același weekend din luna septembrie, acum venim cu noi amănunte privind „lupta” dintre cele două show-uri muzicale.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/13

Chiar dacă numele lui Armin van Buuren nu apare nici pe afișul celor de la Saga, nici pe lista de artiști confirmați la Untold, de câteva zile prin București sunt împrăștiate afișe în care este sugerat faptul că celebrul DJ este sub deviza celor de la Saga. Chiar dacă oficial nu este confirmat faptul că Buuren a trecut de partea celor de la Saga, conform afișelor din București, săptămâna viitoare, mai precis pe 28 iunie, se va afla cu exactitate care va fi legătura între Armin și Saga Festival.

Ne puteți urmări și pe Google News

E posibil să nu mai apară pe scena de la Cluj

În 2018, după un recital de șapte ore, artistul s-a adresat fanilor și a spus că una dintre întrebările care i s-au adresat a fost cât timp va mixa la Untold, precizând atunci că va rămâne pe scenă atâta timp cât mulțimea va fi cu el. Un an mai târziu, când se făceau 5 ani de Untold, Armin a conceput un show special pentru evenimentul de la Cluj. Cu toate acestea, se pare că anul acesta există mari șanse să nu mai apară pe scena de la Cluj, ci există mari șanse ca în luna septembrie să susțină un show de excepție sub deviza celor de la Saga.