Bonfim și Ricardo au fost dați afară de la Steaua

Bonfim și Ricardo au fost dați afară de la Steaua

EXCLUSIV. Brazilienii Éder José de Oliveira Bonfim și Ricardo Gomes Vilana și-au încheiat aventura la Steaua. Fundașul adus anul trecut de la FC Timișoara și mijlocașul venit în Ghencea cu "lotul Urziceni"și-au reziliat în această după-amiază contractele cu gruparea din Ghencea.

Fundașul dreapta în vârstă de 30 de ani fusese exclus din lot de antrenorul Sorin Cârțu după incidentele de la meciul cu Pandurii, disputat săptămâna trecută la Severin. Cârțu l-a acuzat pe Bonfim că ar fi înjurat în momentul în care a fost schimbat.

În urmă cu câteva minute, Bonfim și Ricardo au părăsit clubul din Ghencea, acolo unde au avut o discuție cu șefii de la Steaua.

"A fost o despărțire amiabilă, așa am căzut de acord", ne-a declarat un oficial al echipei Steaua. Născut la Mineiros, pe 3 aprilie 1981, Éder José de Oliveira Bonfim a jucat în cariera sa la echipele Grêmio Inhumense, Benfica, Estrela Amadora, Braga, Vitória Setúbal, União Leiria, Politehnica Timişoara și Gloria Buzău. Ricardo Gomes Vilana s-a născut pe 18 iulie 1981 la São Paulo. El a venit la Steaua în toamnă cu "lotul Urziceni", alături de Galamaz, Marinescu, Apostol, Bilaşco, Onofraş și Brandán. - știre publicată la ora 16:05 și actualizată la ora 17:06.

Ne puteți urmări și pe Google News