Evenimentul Zilei > Actualitate > EXATLON ROMÂNIA: Câștigătoarea sezonului doi a MĂRTURISIT pe ce va CHELTUI MARELE PREMIU. Nimeni nu s-ar fi așteptat la ASTA
EXATLON ROMÂNIA: Câștigătoarea sezonului doi a MĂRTURISIT pe ce va CHELTUI MARELE PREMIU. Nimeni nu s-ar fi așteptat la ASTA

EXATLON ROMÂNIA: Câștigătoarea sezonului doi a MĂRTURISIT pe ce va CHELTUI MARELE PREMIU. Nimeni nu s-ar fi așteptat la ASTA

Beatrice Olaru, câștigătoarea celui de-al doilea sezon al emisiunii Exatlon România, a mărturisit ce va face cu premiul de 100.000 de euro pe care l-a încasat. Beatrice Olaru a făcut parte din echipa Războinicilor de la Exatlon România, sezonul 2.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru wowbiz.ro, Beatrice Olaru a dezvăluit ce intenționează să facă cu banii pe care i-a câștigat în urma concursului.

„Nu ştiu ce o să fac cu premiul pentru că niciodată nu m-am gândit la premiu. De când am intrat în competiţia asta nu m-am gândit la marele premiu, nici nu conştientizez cât înseamnă 100.000 euro pentru că nu am avut niciodată atât de mulţi bani şi nu m-am gândt ce-aş putea să fac cu ei.

Cu siguranţă că vor urma nişte proiecte foarte drăguţe. Îmi doresc foarte mult să inspir copii, tineri. Îmi doresc să-i fac să înţeleagă că sportul trebuie să facă parte din viaţa lor. Nu facem sport doar ca să arătăm bine, facem sport ca să fim sănătoşi.

Îmi doresc ca tânăra generaţie, mai ales că trăim nişte vremuri în care tehnologia pur şi simplu ne ţine legaţi de mâini şi de picioare şi uităm să ne mişcăm. Îmi doresc foarte mult să investesc în nişte proiecte care să scoată copiii la sport şi să facă sportul de plăcere.

Cred că în direcţia asta vor fi investiţi banii pentru că asta am făcut toată viaţa şi asta iubesc cel mai mult şi cred că asta voi face cu ei!”, a declarat Beatrice Olaru.

Câștigătoarea Exatlon Beatrice Olaru are 29 de ani, a absolvit Facultatea de Jurnalism și Stiinte ale comunicarii din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași. După ce a urmat mai multe cursuri de perfecționare, aceasta a devenit instructor de fitness, dezvoltandu-și si un program de training online.