Evenimentul Zilei > EVZ Play > EvZ. TV. „Dosare de presă”. Sorin Faur, un jurnalist de modă veche
VIDEO

EvZ. TV. „Dosare de presă”. Sorin Faur, un jurnalist de modă veche

Prima ediție din 2021 a emisiunii „Dosare de presă” vine cu un invitat surpriză. De mai bine de 30 de ani în lumea presei, Sorin Faur este unul dintre cei mai în măsură jurnaliști să vorbească despre istoria recentă a României.

Sorin Faur  este un jurnalist tipicar, care face această meserie cu pasiune. Revoluția l-a prins corector la ziarul Scânteia. Inevitabilul s-a produs și după 1990 a lucrat atât în presa scrisă, la radio și în televiziune. Experiența sa este vastă, prin urmare puterea de sinteză este pe măsura experienței.

Urmăriți această ediție a emisiunii „Dosare de presă” și veți afla povești cu iz de mit, lucruri neștiute încă de marele public, frânturi de istorie care urmează poate, în viitor, să se așeze firesc într-un puzzle incomplet acum.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.