Evenimentul Zilei > EVZ Play > Evz.TV. 30 de ani de la moartea regizorului Sandu Tatos. „Era îndrăgostit nebunește de film. Nu mai e altul ca el”
VIDEO

Evz.TV. 30 de ani de la moartea regizorului Sandu Tatos. „Era îndrăgostit nebunește de film. Nu mai e altul ca el”

Costică Drăgănescu, unul din marii actori ai scenei românești, a vorbit cu franchețe despre regretatul regizor Alexandru Adrian Teodor Tatos, de la a cărui moarte s-au împlinit, pe 31 ianuarie, 30 de ani. Sandu, cum era alintat de artiști Alexandru Tatos, a murit în 1990 la vârsta de 52 de ani.

„Era un împătimit al filmului. Iubea filmul. Era îndrăgostit nebunește de peliculă. Nu am mai întâlnit alt regizor ca el”, s-a destăinuit reporterilor Evenimentul Zilei Costică Drăgănescu la evenimentul organizat în memoria lui Tatos, vinerea trecută, la Cinema Union, de către Uniunea Cineaștilor din România și Arhiva Națională de Filme în memoria lui Sandu Tatos.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: EVZ Play
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: