Evenimentul Zilei > Politica > EVZ Prime Time! Mirel Curea: Alegerile în două tururi sunt imorale
EVZ Prime Time! Mirel Curea: Alegerile în două tururi sunt imorale

EVZ Prime Time! Mirel Curea: Alegerile în două tururi sunt imorale

Alegerile locale în două tururi sunt imorale, consideră jurnalistul Mirel Curea, pentru că premiază politica, nu buna gospodărire, a declarat Mirel Curea la emisiunea EvZ Prime Time.

„Alegerile în două tururi sunt imorale. În primul tur majoritatea voturilor le ia cel care e cel mai bun gospodar. Apoi acesta trebuie să zboare pentru că perdanții se coalizează. Mi se pare mai normal ca cel mai bun gospodar să conducă, nu politica, chiar dacă are doar 30%”, a declarat jurnalistul.

„Mi se pare că PNL joacă o ruletă rusească cu glonț pe țeavă. Vor pierde orașe foarte importante. Haideți să ne imaginăm că intră candidatul PNL și USR, vă dați seama cine câștigă. Sau PNL și PSD, să nu credeți că USR va susține PNL”, a mai spus Mirel Curea.

„Eu nu cred că vrea cineva anticipate. S-ar putea ca președintele Iohannis să nu știe că nu le vrea. Nu e vorba de Constituție, e o problemă omenească. Cine vrea să plece acasă, să nu mai ia pensia, să scoată 30-50.000 de euro acum, nu la toamnă. Dacă ești nou, cotizezi suta de mii. Nu au avut timp oamenii să-l sune pe SRI-stul Gigel să-i spună „Pregătește banii!”, ca să poată să fie anticipate” a mai spus Mirel Curea.

VEZI EMISIUNEA AICI!