Evenimentul Zilei > Actualitate > EVZ EXCLUSIV. Răducanu: „Dacă se bagă patronul, Rădoi are probleme”
EVZ EXCLUSIV. Răducanu: „Dacă se bagă patronul, Rădoi are probleme”

EVZ EXCLUSIV. Răducanu: „Dacă se bagă patronul, Rădoi are probleme”

Fostul mare jucător al Stelei crede că actualul antrenor al „militarilor” nu va scăpa de tentația lui Gigi Becali de a interveni în deciziile tehnice

Marcel Răducanu , fostul jucător al Stelei din perioada 1972 – 1981, face parte din grupul oamenilor de fotbal care sunt de părere că tehnicianului Costel Gâlcă i s-a făcut o nedreptate atunci când nu i s-a mai prelungit contractul.

„Trebuia păstrat”

Deși a câștigat trei trofee, antrenorul a fost schimbat cu Mirel Rădoi, finul lui Gigi Becali. „Cum, necum, Gâlcă ți-a câștigat Liga I, Cupa României, Cupa Ligii. A demonstrat că-și merită locul la Steaua. Eu cred că oficialii echipei s-au pripit atunci când l-au dat afară pe Costel. A avut rezultate, indiscutabil, și trebuia păstrat”, ne-a declarat Răducanu, cel care crede că Mirel Rădoi, actualul tehnician, ar putea avea mari probleme la Steaua.


FOTO: Marcel Răducanu„Rădoi nu are școala de antrenori, e adevărat, dar nu m-aș grăbi să-l judec. Să vedem cum începe sezonul. A lucrat și el cu antrenori importanți, trebuie să fi furat meserie de la ei. E totuși o situație anormală pentru că stă în spatele funcției de director tehnic. Mirel trebuie lăsat să lucreze așa cum crede el. Însă, mi-e greu să cred că Gigi Becali nu va încerca să influențeze unele decizii. Dacă se bagă patronul, Rădoi are probleme. Spun asta bazândumă pe fapte concrete, petrecute la Steaua”, a afirmat fostul internațional.