Evenimentul Zilei > Politica > LIVE „Evenimentul zilei” TV. Invitații de astăzi sunt Barbu Mateescu și Marian Preda
LIVE „Evenimentul zilei” TV. Invitații de astăzi sunt Barbu Mateescu și Marian Preda

LIVE „Evenimentul zilei” TV. Invitații de astăzi sunt Barbu Mateescu și Marian Preda

Ediția de astăzi a emisiunii „Evenimentul zilei”, realizată de Silviu Sergiu, îi are ca invitați pe Marian Preda, președintele Fundației Mișcarea Populară, și pe sociologul Barbu Mateescu.

În studio se va afla și Mircea Marian, senior editor EVZ. Temele principale ale emisiunii vor fi rezultatele la alegerile europarlamentare de duminică și efectele asupra partidelor.

Puteți adresa întrebări direct pe evz.ro, în secțiunea comentarii a articolului care va prezenta discuțiile din emisiune, pe adresa de e-mail [email protected] și la telefonul 021.202.2000.

LIVE TEXT

Judecătorul Stan Mustaţă discuta cu complicii săi despre dosarul privatizării frauduloase a ICA. Detaliile apar în rechzitoriul DNA prin care Stan Mustaţă a fost trimis în judecată pentru corupţie. El era unul din judecătorii care soluţiona dosarul ICA la Curtea de Apel București unde Voiculescu aștepta sentința definitivă. Cum comentați aceste lucruri?

Marian Preda: Sunt confirmări, elemente de detaliu care confirmă ceea ce e evident – Dan Vociulescu reușește să păcălească Justiția, să amâne dosarul până când se prescriu faptele.

Articol în curs de actualizare