Evenimentul Zilei > EVZ Special > „Evenimentul zilei TV” Adrian Papahagi: „Cred că vizita lui Joe Biden are legătură şi cu sinuciderea acestui om. Corupţia ucide în România”
„Evenimentul zilei TV” Adrian Papahagi: „Cred că vizita lui Joe Biden are legătură şi cu sinuciderea acestui om. Corupţia ucide în România”

„Evenimentul zilei TV” Adrian Papahagi: „Cred că vizita lui Joe Biden are legătură şi cu sinuciderea acestui om. Corupţia ucide în România”

Ediția de astăzi a emisiunii „Evenimentul zilei” îi are ca invitați pe Adrian Papahagi (PMP), Dan Tudorache (PSD) și Gabriel Bejan, jurnalist la „România liberă”.

Principala temă de discuție va fi vizita la București a vicepreședintelui SUA, Joe Biden, și cele mai importante mesaje transmise României de înaltul demnitar american.

Despre uciderea avocatului lui Adamescu şi vizita lui Joe Biden

Adrian Papahagi

Corupţia ucide la propriu. Oamenii au fost împinşi pe fereastră. Cred că vizita lui Joe Biden are legătură şi cu sinuciderea acestui om. Corupţia din România ucide oamenii. Adamescu este fiul unui om care venea din sistemul ăsta. Oamenii ca Becali cad, cad politicienii corupţi. E vorba de cei rămaşi din sistemul comunist.

Dan Tudorache

Vedem că pe lângă unii deputaţi mai sunt şi judecători, oameni de afaceri. Aşa cum spunea şi Joe Baiden, avem o problemă şi trebuie rezolvată. E prea multă corpţie. ână acuma vedeam doar clasa politică coruptă, dar nu-i aşa.

Puteți adresa întrebări direct pe evz.ro, în secțiunea comentarii a articolului care va prezenta discuțiile din emisiune, pe adresa de mail [email protected] și la telefonul 021.202.2000.