Evenimentul Zilei > Social > Evenimentul zilei, EDIȚIE de COLECȚIE și GRATUITĂ. România DUPĂ 26 de ANI
Evenimentul zilei, EDIȚIE de COLECȚIE și GRATUITĂ. România DUPĂ 26 de ANI

Evenimentul zilei, EDIȚIE de COLECȚIE și GRATUITĂ. România DUPĂ 26 de ANI

La împlinirea a 26 de ani de la prima apariție, Evenimentul zilei a pregătit o ediție de colecție care se găsește gratuit azi, 22 iunie 2018, la chioșcurile de ziare.

În afară de câteva rânduri despre condamnarea de joi a lui Liviu Dragnea, Evenimentul zilei de astăzi conține numai articole despre ce se întâmpla în 1992, anul nașterii sale, scrise de reporterii de atunci și prelucrate de cei de azi.

 

“Nu uitați sa luați ziarul de la chioșc dacă vreți sa vedeți cum arăta România acum 26 de ani! Este o ediție de colecție, pe care v-o facem cadou cu ocazia împlinirii a 26 de ani de la lansarea pe piață a cotidianului gândit de Ion Cristoiu. Atunci, demult, cei din conducerea de azi a EVZ plus înca vreo 400 de reporteri am creat ceea ce avea să fie cel mai puternic ziar al țării, dar mai presus de toate să devina fenomenul media care a schimbat fața presei și care va rămâne în istorie. Împreuna cu cititorii săi, fără îndoială!”, îndeamnă, pe Facebook, redactorul-șef al Evenimentului zilei, Simona Ionescu, cititorii noștri.

 

La rândul său, jurnalistul Dan Andronic, patronul societății care editează Evenimentul zilei și Capital, a scris pe aceeași reâea de socializare: “Astăzi este doar despre Evenimentul Zilei!
A făcut 26 de ani, ani în care i-a enervat pe toți! Și continuă să o facă!
Contăm mult mai mult decât ar vrea unii, pentru că în urmă cu 26 de ani am învățat ce înseamnă să faci presă de la Ion Cristoiu!
Vă mulțumim tuturor celor care sunteți alături de noi.
P.S. Pentru că ați făcut “nebunia” de a cheltui zilnic 3 lei, astăzi vă răsplătim la fel: avem “nebunia” de a vă oferi o felie din 1992, gratuit!”.

Prima pagină a ziarului aniversar de azi este deschisă de un articol despre cheful făcut pe aeroportul Otopeni de Traian Băsescu acum 26 de ani. Mai este și despre un măgar, ca mulți alții, ales primar. În interior veți descoperi și prima mărturisire a lui Silviu Brucan despre întâlnirea sa secretă, din 1988, de la Moscova cu Mihail Gorbaciov, când a primit binecuvântarea de a-l răsturna pe Ceaușescu, dar și multe istorii palpitante de la acea vreme.