Evadare din Secția de Psihiatrie

Un pacient a fugit din Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu. Pacientul, un bărbat în vârstă de 47 de ani a spart geamul salonului în care era internat și a dispărut. El este originar dintr-o comună gorjeană, Brănești.

Pacientul este căutat de polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Gorj. Aceștia au fost sesizați de reprezentanții spitalului, imediat ce au observat că bărbatul a părăsit secția de Psihiatrie.

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizati cu privire la faptul că, un barbat, de 47 de ani, din comuna Branesti, a părăsit Secția de Psihiatrie din cadrul Spitalului de Urgentă Târgu Jiu”, se anunță într-o comunicare a IPJ Gorj.

Evadare de la Psihiatrie

Conform sursei citate, polițiștii desfasoara activitati specifice pentru identificarea, localizarea si prinderea acestuia. De asemenea, aceștia investighează și condițiile în care a fost posibilă evadarea. Polițiștii urmează să stabilească împrejurările în care a avut loc evenimentul.

Conform ultimelor informații, pacientul fugit de la Psihiatrie ar fi fost identificat pe raza unei comune, Ionești. De aici, el a fost preluat de un echipaj medical ce urmează să-l ducă înapoi la spital.

Citește și:

Incendiu la Institutul de Psihiatrie „Socola”. Un pacient de 33 de ani a murit

Imagini șocante la un Spital de Psihiatrie din România. O asistentă a fost înjunghită de un pacient

N-avem paturi de ATI, dar avem de psihiatrie! România, peste media UE

La sfat cu psihiatrul. Crăciunul și afecțiunile psihiatrice. Studiile contrazic legendele urbane