Evenimentul Zilei > Actualitate > Eurosport va difuza în EXCLUSIVITATE în România meciurile din Premier League până în 2019
Eurosport va difuza în EXCLUSIVITATE în România meciurile din Premier League până în 2019

Eurosport va difuza în EXCLUSIVITATE în România meciurile din Premier League până în 2019

Eurosport, destinaţia preferată a iubitorilor de sport, a anunţat astăzi prelungirea acordului cu English Premier League, care cuprinde drepturile de transmisie exclusive TV şi digitale (prin Eurosport Player) în România, pentru următoarele trei sezoane începând din 2016/17.

Peter Hutton, CEO Eurosport, a declarat: “România este o ţară în care interesul pentru fotbal este recunoscut, iar Eurosport oferă fanilor partidele din Premier League încă din 2013. Suntem încântaţi să putem continua să stârnim această pasiune pentru încă trei sezoane prin intermediul acestui acord, care confirmă angajamentul nostru de a investi în evenimente sportive premium.”

Victoria Davies, VP Country Manager CEE, Discovery Networks CEEMEA, a adăugat: “Eurosport este recunoscut ca un brand emblematic, care oferă competiții sportive premium. Vom continua să le aducem fanilor români experiențe extraordinare din cadrul celor mai importante evenimente sportive, care reprezintă și principalii noștri piloni la nivel de conținut: fotbal, tenis, ciclism, snooker, sporturi de iarnă sau sporturi cu motor. Achiziţionarea drepturilor pentru Premier League, alături de drepturile exclusive pentru Jocurile Olimpice pentru 2018-2024, dar şi prelungirea acordului pentru Campionatul Mondial de Superbike, care rămâne la Eurosport până în 2019, confirmă dorinţa noastră de a fi destinaţia preferată a fanilor de sport.”

Eurosport 1 va transmite ÎN DIRECT şi în exclusivitate cele mai interesante partide din cadrul fiecărei etape din Premier League. Transmisiunile vor fi completate de ample rezumate, magazine dedicate şi reluări pentru a oferi fanilor o experienţă completă a vizionării.

De asemenea, fanii vor putea urmări toate meciurile pe Eurosport Player, aplicaţia online a grupului Eurosport care oferă transmisiuni în direct şi la cerere şi este disponibilă oricând, pe orice echipament.

English Premier League, una dintre cele mai spectaculoase ligi naţionale de fotbal din Europa,
reuneşte numeroşi jucători de top, printre care Mesut Özil (Arsenal), Wayne Rooney
(Manchester United) sau Cesc Fabregas (Chelsea). Pe parcursul celor trei ani, fanii români vor
avea posibilitatea să urmărească evoluţiile eroilor locali – Costel Pantilimon (Watford), Florin
Gardoş (Southampton) sau Vlad Dragomir, care îşi clădeşte un nume la Arsenal.

English Premier League completează oferta Eurosport care cuprinde deja transmisiuni în direct
din Bundesliga – campionatul Germaniei de fotbal -, de la trei dintre cele mai importante turnee
de Grand Slam (Australian Open, Roland Garros şi US Open), cele mai importante competiţii
cicliste din calendarul mondial (Giro, Turul Franţei şi Vuelta), sporturi de iarna (9 Campionate
Mondiale, 8 Cupe Mondiale şi 5 Campionate Europene.