Evenimentul Zilei > Actualitate > EURO 2016. Prima zi de fotbal, prima zi de panică
EURO 2016. Prima zi de fotbal, prima zi de panică

EURO 2016. Prima zi de fotbal, prima zi de panică

Nici nu s-a auzit primul fluier la turneul final din Franța, că panica și-a făcut simțită prezența la Paris. Ieri dupăamiază, a fost observat un colet suspect, în stația de metrou Chatelet.

Autoritățile au intrat în alertă, un tren a fost evacuat, iar pachetul, despre care unele surse spun că ar fi conținut material explozibil, a fost preluat de geniști. Polițiștii și trupele speciale au stat cu ochii în patru, iar pe străzile pariziene se simțea un amestec de tensiune și suspiciune. Filtrele de la „Stade de France“, în număr de patru, au fost draconice. Niciun spectator n-a scăpat de un control riguros, la sânge, menit să descopere obiecte ce nu-și aveau locul pe arenă. Pe clădirile din jurul celui mai mare stadion din Hexagon, s-au aflat lunetiști, atenți la orice mișcare suspectă.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: