Calvarul prin care trece Eugenia Șerban cu fiul pare fără sfârșit

Calvarul prin care trece Eugenia Șerban cu fiul pare fără sfârșit Sursa: Eugenia Șerban/ Facebook

Eugenia Șerban trăiește o adevărată dramă. Celebra actriță a fost amenințată în repetate rânduri cu bătăia chiar de fiul ei, Lorans Fawaz Bataianeh. În aceste condiții actrița a cerut  un ordin de restricție, ordin pe care de altfel l-a și obținut în instanță. Lorans nu are voie să se apropie la mai puțin de 300 de metri de mama sa.

În speranța că va scăpa de calvar, Eugenia Șerban a apelat la magistrați pentru a o scăpa de amenințările băiatului. Lorans Fawaz Bataineh a căzut în patima drogurilor. Și-a amenințat mama în repetate rânduri cu acte dde violență. Sătulă până peste cap de injurii și amenințări Eugenia Șerban a ajuns în cele din urmă în instanță.

Eugenia Șerban, terorizată de propriul fiu

Eugenia Șerban a fost nevoită să cheme polița pentru a scăpa de amenințătile propriului copil. Agenții de poliție care s-au deplasat la adresa reclamantei au confirmat faptul că actrița a fost supusă agresiunii verbale și psihologice. Mai mult locuința actriței a fost devastată de Lorans.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Agenții de poliție care s-au deplasat la solicitarea reclamantei au observat urmele de răvășiri din locuință și au consemnat limbajul pârâtului”, a fost probată violența de natură verbală, potrivit motivării.

Lorans Fawaz Bataineh, prins în capcana drogurilor

Prins în capcana drogurilor, Lorans Fawaz Bataineh, în perioda august-noiembrie, i-a cerut constant diverse sume de bani. Eugenia Șerban a primit nemunumărat mesaje în care fiul acesteia i-a solicitat bani pentru a-și plăti datoriile.

„știu că nu ai bani, dar sunt în mare c****… sunt la Mathaus și dacă nu plătesc 236 de lei că am încercat să iau ceva și m-au prins si o să sune la poliție; zilele astea cât ai fost plecată am stat la un băiat acasă și m-am împrumutat la el de niște bani și i-am dat înapoi majoritatea, dar mai am să-i dau două milioane, mă ajuți și pe mine să îi dau te rog? Să pot să vin acasă?; i-am lăsat pașaportu lu’ băiatu’ ăla pentru 150 de lei și i-am zis că până la 11 îi dau 200 și a zis că daca nu are banii până la 11 nu mai văd niciun pașaport”, sunt doar cțteva dintre mesajele primite de actrița Eugenia Șerban.

Eugenia Șerban, amenințată cu moartea

Din mesajele primite de actrița Eugenia Șerban reiese că Lorans Bataianeh și-a amenințat mama cu moartea. Mai mult, Lorans are probleme cu legea, pe numele acestuia fiind deschise patru dosare de cercetare penală.

„ BAAAAA NENENEEE. Ajung acum. Și trebuie să îi dau lu’ omu ăsta banii. Te rog. Sunt varză. Te rog frumos, iar iartă-mă. Și ajută-mă și pe mine. TE IMPLOR MAMAAAAAAAAAA. Îți sparg toate geamurile de la mașină Ajută-mă să plătesc taxiul. Mamamaaaaa. E 50 de lei. Te rog frumossss vino jos tu și plătește-l. O să te caute cineva când o să mor pentru înmormântare. Nb. O să am un motiv întemeiat să mă omor. Am și eu nevoie de bani de taxi”, potrivit Cancan.