Evenimentul Zilei > Politica > Eugen Tomac: ” În 2015 Statul Islamic detine mai multe tancuri decat armata franceza si inca 6000 de alte vehicule blindat”
Eugen Tomac: ” În 2015 Statul Islamic detine mai multe tancuri decat armata franceza si inca 6000 de alte vehicule blindat”

Eugen Tomac: ” În 2015 Statul Islamic detine mai multe tancuri decat armata franceza si inca 6000 de alte vehicule blindat”

Preşedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a afirmat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, citând din revista franceză Conflits, că la ora actuală, Statul Islamic are mai multe tancuri decât armata franceză şi alte 6000 de alte vehicule blindate.

"Terorismul are o fata umana si trebuie combatut la sursa, cu toate fortele posibile. Cred ca ceea ce numim astazi, uneori din inertie, grupare terorista este o simplificare prea riscanta.

Citeam saptamana trecuta in revista Conflits, care apare in Franta, ca in 2015 Statul Islamic detine mai multe tancuri decat armata franceza si inca 6000 de alte vehicule blindate.
Sa reamintesc ca Statul Islamic isi bate propria moneda, dinarul islamic, cu echipamente din Italia care pot produce 5000 de monede pe zi?

Astazi este inca o data clar ca sistemul de cote, voluntar sau obligatoriu, este doar un mod de a trata simptome.

Dumnezeu sa ii odihneasca pe cei care au murit si sa ii ajute pe cei care incearca sa supravietuiasca in urma atentatelor cumplite din Paris!", a scris Eugen Tomac pe pagina sa de Facebook.