Evenimentul Zilei > Monden > Este oficial. Un nou sezon din Squid Game. Care sunt personajele care vor continua să joace și în cel de-al doilea sezon
Este oficial. Un nou sezon din Squid Game. Care sunt personajele care vor continua să joace și în cel de-al doilea sezon

Este oficial. Un nou sezon din Squid Game. Care sunt personajele care vor continua să joace și în cel de-al doilea sezon

Sezonul doi din Squid Game este oficial în pregătire, după ce a devenit unul dintre cele mai vizionate seriale de pe Netflix din toate timpurile.

Ce se va întâmpla în sezonul doi al Squid GameSquid Game este o dramă care prezintă mai mulți oameni în pragul colapsului financiar concurând într-o serie de jocuri dintr-un depozit de pe o insulă pentru a câștiga un premiu în bani. Primul sezon, care a fost lansat pe Netflix în septembrie 2021, a avut 13 ani de pregătire în spate. De această dată, se speră ca sezonul al doilea să nu dureze la fel de mult.

Momentan, nu există o dată de lansare stabilită pentru sezonul doi al Squid Game. În acest moment, se spune că sezonul doi ar putea să apară în 2023. În primul sezon, Gi-hun finalizează jocurile și este eliberat în lumea reală. Acesta este pe cale să se îmbarce în avion pentru a se reîntâlni cu fiica sa în America, moment în care observă că o altă persoană este recrutată în același mod. Acesta ia cartea de vizită a bărbatului, sună la acel număr și promite că va descoperi persoana care stă în spatele acestor jocuri pentru a le pune capăt.

Jocul Calamarului – un fel de Războiul Stelelor

Tot ceea ce s-a spus până acum despre sezonul al doilea este că Gi-hun „va face ceva pentru lume”.  „El a fost câștigătorul din trecut, devenind ulterior un Front Man, exact ca Darth Vader”, a spus Dong-hyuk pentru Entertainment Weekly. „Cred că Gi-hun va trece printr-un punct critic în care este supus și el unui test”, a adăugat el potrivit Uniland.

În afară de Lee Jung-Jae, care îl interpretează pe protagonist, Gi-hun, ne putem aștepta să vedem revenirea lui Lee Byung-hun) și a lui Oh Young-soo în rolul lui Oh Il-nam, bătrânul care se dovedește a fi în spatele tuturor jocurilor. De asemenea, ar putea apăra și Wi Ha-Joon, care joacă rolul ofițerului de poliție care se strecoară în sediul Squid Game în căutarea fratelui său.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: