Evenimentul Zilei > International > „Este dezgustător”: Fiul lui Biden, acuzat de pedofilie. Să fie chiar nepoata?
„Este dezgustător”: Fiul lui Biden, acuzat de pedofilie. Să fie chiar nepoata?

„Este dezgustător”: Fiul lui Biden, acuzat de pedofilie. Să fie chiar nepoata?

Rudy Giuliani a declarat marți seara, la Newsmax TV, că a avut săptămâna aceasta o întâlnire cu poliția din Delaware în legătură cu o serie de materiale șocante pe care le-a descoperit pe hard discul laptopului lui Hunter Biden.

Giuliani a afirmat că noile descoperiri depășesc în gravitate traficul de influență cu reprezentanți ai unor puteri străine și mitele primite de la aceștia în care fiul cel mare al lui Joe Biden ar fi fost implicat, conform e-mail-urilor scoase la lumină în ultima săptămână.

„Este vorba de ceva cu adevărat foarte, foarte delicat”, a declarat Giuliani în cadrul emisiunii „Greg Kelly Reports”. „Este o depravare sexuală aici care este dezgustătoare.”

El a prezentat drept exemplu un SMS al lui Hunter către Joe Biden.

Fiul, tata și cumnata

„Iată un mesaj către tată(l lui Hunter) în care spune următoarele… discută despre cumnata sa, care pentru o vreme i-a fost iubită”, a spus Giuliani.

„În mesaj scrie: «Ea i-a spus terapeutului meu că am avut un comportament inacceptabil». Ar fi vorba de o fată de 14 ani căreia nu îi vom da numele.”

În SMS-ul afișat pe ecran, cu anumite părți acoperite cu negru, cumnata lui Hunter Biden continua afirmând că acesta „s-a comportat nepotrivit cu [CENZURAT] din punct de vedere sexual deoarece făcea videoconferințe cu ea dezbrăcat și motivul pentru care nu îi dă voie să iasă din casă să mă vadă este deoarece o să mă plimb dezbrăcat și o să fumez cocaină hărțuind [CENZURAT] fete prin videoconferință. Când am întrebat-o, a spus că nu a zis așa ceva, dar până la urmă ideea e că am creat și provocat un mediu foarte nesigur pentru copii…”

Cu nepoata minoră?

„Cumnata” la care Giuliani s-a referit pare a fi Hallie Biden, văduva fratelui lui Hunter, Beau Biden, cu care Hunter a avut o legătură o perioadă și care ar fi durat până primăvara anului trecut.

Giuliani a afirmat că mesajele pe care le-a citit erau „însoțite de numeroase forografii cu fete minore”, dar nu a dat mai multe detalii.

Fostul primar al New Yorkului nu a oferit o dată exactă la care mesajele au fost trimise, însă, la un moment dat, a sugerat că au fost trimise acum trei ani.

Beau Biden, care a decedat în 2015, a avut cu soția sa, Hallie, doi copii, Natalie, născută în 2004, și Robert, născut în 2006.

===Beau Biden (fratele lui Hunter), soția sa, Hallie Biden, și cei doi copii, Robert și Natalie===

Dacă mesajele au fost trimise acum trei ani și fata de care se vorbește în mesaj pe care Hallie nu o lăsa să-l viziteze pe Hunter avea 14 ani, atunci ar putea fi vorba de Natalie.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE