Pandemia de coronavirus creează mari probleme și pentru artiștii autohtoni, care pierd sume importante din bani. Anularea adunărilor publice și a spectacolelor lasă urme financiare adânci în conturile vedetelor. Cancan.ro a calculat cam câți bani ar fi putut câștiga mai mulți artiști în această perioadă.

„Majoritatea oamenilor de pe întreaga planetă au uitat de cel mai esențial lucru: credința! Dar în schimb au propăvăduit trufia, ura, invidia, îmbogățirea rapidă, imoralitatea! Toate acestea ne-au atins și pe noi! Această «pauză» a omenirii ne aduce din nou la originile morale și existențiale”, a declarat Marcel Pavel, care a pierdut în jur de 15.000 de euro.

Aceeași sumă va contabilia la pierderi și Amma. În mare vogă, Ruby trece la minusul financiar în jur de 21.000 de euro, iar Dorian Popa – 25.000 de euro.

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am apucat să îmi termin casa. Criza asta nu m-a luat pe nepregătite. Aveam ceva la saltea. Dezastrul economic nu-l vedem acum. Din luna septembrie o să numărăm cu adevărat pierderile. O să fie o vară de coșmar pentru toată lumea”, a spus artistul pentru sursa citată. Alex Velea ar fi putut câștiga 30.000 de euro, în timp ce trupa Andre e pe minus cu 50.000 de euro.

Irina Rimes, foarte bine cotată în muzica actuală, ajunge la pierderi de 70.000 de euro.