Ulterior, agentul a dat dovadă de un profesionalism deosebit. A sunat la 112 și a anunțat accidentul, a stins incendiul care a pornit la una dintre mașini, a acordat primul ajutor medical celor doi părinți ai studentului decedat, după care a plecat după șoferul vinovat care fugise de la fața locului. ”În momentul în care am observat accidentul, am oprit, am sunat la 112 și am mers împreună cu soția să văd starea accidentaților pentru a acorda primul ajutor.

Am observat că din autoturismul care a produs accidentul au coborât două persoane, iar în cel de al doilea autoturism se aflau trei persoane încarcerate din care una se afla în stare de inconștiență (aceasta decedând ulterior). În timpul discuției cu dispecerii de la 112, am observat că unul din autoturisme a luat foc și m-am deplasat la autoturismul meu să iau stingătorul. Împreună cu alți participanți la trafic, am reușit să stingem incendiul, după care am observat că cei care au produs accidentul nu se mai aflau la locul faptei”, a mai spus agentul.

A plecat în urmărire

Din mașina condusă de Serghei Arapu au coborât două persoane, care după câteva secunde au fugit de la fața locului. Polițistul a plecat imediat în urmărirea lor, deși nu i-a pierdut din vedere pe cei doi. Din instinct, spune omul legii, a plecat pe una dintre străzile laterale, și i-a văzut pe cei doi care fugeau. ”După aproximativ 1000 de metri, i-am observat pe cei doi și am solicitat sprijin colegilor de la dispeceratul de la Poliția Municipală Cluj și i-am comunicat soției unde mă aflu. Între timp la locul accidentului a sosit un echipaj de la Serviciul Rutier Cluj care a fost îndrumat de soția mea către locul în care mă aflam. Cu ajutorul acestora am reușit prinderea și imobilizarea făptașilor”, a mai adăugat agentul Domuța.

PAGINA ANTERIOARA CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE