Evenimentul Zilei > Social > Enrique Iglesias a făcut dezvăluiri despre viața personală
Enrique Iglesias a făcut dezvăluiri despre viața personală

Enrique Iglesias a făcut dezvăluiri despre viața personală

Cu peste 137 de milioane de albume vândute, cariera celui mai iubit cântăreț de origine spaniolă pare a fi o poveste fantastică: șapte albume care i-au adus discul de aur și pe cel de platină (trei în engleză și patru în spaniolă), hituri care au ocupat prima poziție în topurile din toată lumea, pornind din America și Japonia, până în Africa de Sud și India (unde este cel mai bine vândut artist străin al tuturor timpurilor).

Cea mai spectaculoasă producție artistică a momentului, prezentată în cadrul turneului mondial ”SEX AND LOVE”, ce promovează cea mai recentă apariție discografică, ajunge în luna mai și la București! Enrique Iglesias va concerta în data de 12 mai la Romexpo, iar biletele pentru acest eveniment, disponibile în rețeaua Eventim, se vând în ritm alert, conform unui comunicat de presă.

Entuziasmul fanilor superstarului pop din România va fi răsplătit cu o experiență concertistică live de neuitat. Super hiturile marca Enrique Iglesias vor răsuna la București, timp de aproximativ două ore, în acompaniamentul talentaților săi instrumentiști.

Dar, până la momentul celui mai așteptat concert al anului, ENRIQUE IGLESIAS le-a pregătit fanilor o surpriză de proporții.  Acesta a acceptat o provocare specială din partea echipei emisiunii ”Vorbește Lumea” de la PRO TV. Astfel, în pragul zilei de ”Valentine's Day”, Enrique Iglesias i-a primit pe reporterii PRO TV în studioul său din Miami pentru a le acorda un interviu în exclusivitate.

Cântărețul și-a deschis sufletul și a clarificat toate zvonurile legate de viața lui personală. Artistul vorbește sincer despre relația pe care o are de 14 ani cu jucătoarea de tenis Anna Kournikova și spune negru pe alb dacă are sau nu planuri de căsătorie. Mai mult decât atât, Enrique Iglesias mărturisește în ce relații este cu tatăl său, după ce presa a scris că cei doi s-ar afla într-o permanentă concurență. 

Mărturisirile interesante și secretele care se află în spatele unuia dintre cel mai de succes artiști internaționali ai momentului, vor fi dezvăluite în cadrul emisiunii ”Vorbește Lumea” de luni, 15 februarie 2016.

Cei care nu doresc să rateze prilejul concertului ”Sex and Love” de la Romexpo, își pot procura bilete din rețeaua Eventim de la magazinele partenere Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărturești și Humanitas, magazinele Carrefour și benzinăriile OMV, precum și online accesând  www.eventim.ro. Prețurile acestora variază în funcție de categoria de loc, după cum urmează: 339 de lei – Standing și 399 de lei – Fan Pit.  Până duminică, 14 februarie 2016, puteți profita de oferta  specială de ”Valentine's Day”,  ce asigură reducerea prețului la biletele valabile la categoria Fan Pit.