Evenimentul Zilei > Sport > Enigmele din jurul unui transfer făcut de Gheorghe Hagi. Jucătorul a plâns când a aflat unde a ajuns
Enigmele din jurul unui transfer făcut de Gheorghe Hagi. Jucătorul a plâns când a aflat unde a ajuns

Enigmele din jurul unui transfer făcut de Gheorghe Hagi. Jucătorul a plâns când a aflat unde a ajuns

Transferul lui Cristi Manea continuă să nască multe semne de întrebare, după ce impresarul a intrat sub lupa autorităților spaniole

Haosul legat de transfer este descris cel mai bine de fotbalist, care știa că va ajunge la Chelsea. „Prima oară am crezut că acolo merg. Prima oară când am auzit unde mă duc, am început să plâng. Când am auzit că merg în Belgia, la Mouscron. Am zis că nu se poate aşa ceva! Eram mic, nu aveam experienţă, m-a furat şi peisajul puţin, am debutat la echipa naţională. Prima oară, când am semnat, a venit cineva de la ei din club şi mi-a zis că planul era ca după doi-trei ani să ajung la Chelsea”, spunea fotbalistul într-un interviu pentru Telekom Sport.

Ieri, o știre venită din Spania a readus în atenție transferul lui Manea. Abdilgafar Ramadani, un influent impresar, este anchetat după ce și-a achiziționat două vile cu bani despre care autoritățile spun că provin din transferuri fictive. Conform „Gazetei Sporturilor”, Hagi i-a virat lui Ramadani, 1 milion de euro din cele 2,5 milioane încasate pe Manea, într-un offshore din Malta.

Viitorul a cumpărat un jucător, pe Nemanja Radonjici, de la Partizan Belgrad, pentru 300.000 de euro, dar acesta n-a ajuns niciodată în România și s-a transferat la Roma. În relația lui Ramadani cu Apollon Limassol mai sunt implicați doi impresari: Pini Zahavi și Pietro Chiodi, care controlează și clubul belgian Mouscron.

Altfel, Manea a revenit în România, în ultimii ani, dar sub formă de împrumut. În prezent joacă la CFR Cluj, formație pentru care a mai evoluat între 2017 și 2019. El a început acest sezon la FCSB, dar experiența a fost un eșec total și a fost pus pe liber de Gigi Becali. În schimb, lui Manea îi merge de minune în Gruia, acolo unde a câștigat deja două titluri interne.

PAGINA ANTERIOARA

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: