Evenimentul Zilei > Actualitate > Elvis TRĂIEŞTE? Priscilla Presley „ADMITE” CONSPIRAŢIA într-un interviu la „The Oprah Winfrey Show”. VIDEO în articol
Elvis TRĂIEŞTE? Priscilla Presley  „ADMITE” CONSPIRAŢIA  într-un interviu la „The Oprah Winfrey Show”. VIDEO în articol

Elvis TRĂIEŞTE? Priscilla Presley „ADMITE” CONSPIRAŢIA într-un interviu la „The Oprah Winfrey Show”. VIDEO în articol

Soția lui Elvis Presley a provocat multe scenarii şi teorii i lăsând să se înţeleagă că este încă în viață după ce „s-a scăpat” că ar fi vorbit cu el „a doua zi” după moartea sa, într-un interviu republicat, titrează Daily Star.

Elvis Presley a fost găsit mort în baia casei sale Graceland din Memphis, la vârstă de 42 de ani, pe 16 august 1977. Regele "Rock and Roll" a fost declarat mort de către medicii sosiţi la faţa locului. Dar conspirațiile s-au "umflat" încă de la moartea sa, spunând că este de fapt viu.

Puteţi citit AICI despre cum ar fi fost ajutat şi protejat de FBI

În filmul republicat cu un interviu acordat de soția lui, sugerează că artisutul este încă în viață. În videoclip, Priscilla Presley era în emisiunea "The Oprah Winfrey Show" cu fiica lor, Lisa Marie.  

Dintr-o dată interviul are o întorsătură foarte ciudată şi mărturiseşte: "Așa a spus exact a doua zi", pare să spună Priscilla, sugerând că a vorbit soțului ei.  Pentru a părea şi  mai ciudat, ea se confruntă cu o cameră ca și cum ar fi spus că nu intenționa să dezvăluie nimic.
Acest interviu a fost postat pe YouTube în 2013 și de atunci a fost văzut de mai mult de un milion de ori, titrează dailystar.