Elvis Presley a fost găsit mort în baia casei din Graceland, în vârstă de 42 de ani, pe 16 august 1977. Moartea „Regelui rock'n roll-ului”, Elvis Presley, a fost pusă de către experţii medicali pe seama utilizării de medicamente eliberate pe bază de prescripție medicală. 

Dar observațiile lui Elvis, raportate după moartea lui, i-au determinat pe mulţi să creadă că totul a fost o înscenare. Într-o înregistrare, se poate auzi cum Regele s-a alăturat la dezbatere. În clip vorbește despre modul în care FBI l-a protejat de o organizație criminală numită "Fraternitatea".

El spune: "Știam că sunt pe capul nostru. Au fost implicați  oameni care aveau mai multă putere, mai multă autoritate decât oricare altă persoană pe care a mai avut-o vreodată. "Vorbesc despre putere majoră …Deci, pentru a mă proteja pe mine și pe familia mea, am făcut ce trebuia să fac".

Potrivit autorului Gail Brewer-Giorgio, Elvis urma să fie ucis de organizație și astfel FBI-ul l-a ajutat să-și însceneze moartea și să se ascundă. A fost pus în programul de protecție a martorilor de către  FBI pentru a evita uciderea Regelui de către organizaţia criminală Fraternitatea, titrează dailystar.

 

Te-ar putea interesa și: