Evenimentul Zilei > Monden > Eliminare neașteptată la Survivor România. Colegii au fost în lacrimi. ”A fost experiența vieții mele”
Eliminare neașteptată la Survivor România. Colegii au fost în lacrimi. ”A fost experiența vieții mele”

Eliminare neașteptată la Survivor România. Colegii au fost în lacrimi. ”A fost experiența vieții mele”

Emisiunea Survivor România devine din ce în ce mai dificilă, iar concurenții părăsesc competiția cu pași repezi. Nici de data aceasta nu a fost mai diferit. Laura Giurcanu și-a luat adio de la echipa Faimoșilor și de la Republica Dominicană.

Aproape trei luni au trecut de la fluierul de start dat de Daniel Pavel pe plaja din Republica Dominicană. Rând pe rând, concurenții au părăsit competiția, în timp ce alții au fost trup și suflet în emisiune! Chiar dacă fiecare săptămână le-a adus probe noi, membrii celor două triburi de la Survivor România nu s-au lăsat doborâți și au luptat pentru marele premiu.

Aseară, lupta a venit cu o miză uriașă, iar concurenții au dat tot ce e mai bun pe traseu pentru a beneficia de mesaje video de la familie. Cu lacrimi în ochi și speranța în suflet, așa a început proba. Cu toate că Faimoșii au încercat să se adune și să câștige bătălia, Războinicii s-au bucurat de premiu. Aceștia s-au încărcat cu energia apropiaților și și-au adus aminte că cei de acasă nu i-au uitat.

În timp de Războinicii se bucurau de recompensă, Faimoșii aveau parte de o pierdere uriașă. Telespectatorii au decis ca Laura Giurcanu să fie concurenta care părăsește competiția. Aceștia vor face față cu greu probelor, mai ales după ce au rămas fără un membru.

Telespectatorii au trimis-o acasă

”Sunt puțin în șoc! Dacă am un cuvânt pentru toată experiența asta este recunoștință, m-a făcut să văd viața altfel. A fost foarte intens tot ce s-a întâmplat, a fost experiența vieții mele. Oamenii sunt minunați, mă bucur din inimă că i-am cunoscut. Plec cu un bagaj emoțional, cu o grămadă de lecții. Survivor este cea mai mare lecție și dacă aș pune un cuvânt lângă ea, este recunoștință. Mulțumesc tuturor și universului că m-a adus aici să trăiesc experiența”.

sursa: PRO TV

Ediția în care Laura Giurcanu a părăsit competiția vieții ei a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 23:58. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 8.1 puncte de rating și 24.9% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 4.4 puncte de audiență și 13.6% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.5 milioane de români au trăit cot la cot cu Războinicii emoțiile aduse de Recompensa Comunicării, iar în minutul de aur, la ora 21:45, peste 2 milioane de telespectatori urmăreau PRO TV.