Evenimentul Zilei > Social > Elcen a anunțat ce temperaturi a livrat către CET-urile din București. Internauții au reacționat: „Devenisem expertă în prepararea duşurilor la cratiță”
Elcen a anunțat ce temperaturi a livrat către CET-urile din București. Internauții au reacționat: „Devenisem expertă în prepararea duşurilor la cratiță”

Elcen a anunțat ce temperaturi a livrat către CET-urile din București. Internauții au reacționat: „Devenisem expertă în prepararea duşurilor la cratiță”

Electrocentrale Bucuresti ELCEN au informat care au fost temperaturile pe care le-au livrat la CET-urile din Capitală. În tot acest timp bucureștenii se plâng că nu au căldură în locuințele lor.
Elcen a postat pe propria pagină de Facebook că pentru compania energetică este foarte important ca bucureștenii să se bucure de zilele libere alături de apropiații lor într-un ambient călduros. De asemenea, compania energetică a continuat prin a preciza că a conștientizat cât de importantă este energia electrică și termică produsă de Elcen atât pentru Capitală, cât și pentru Sistemul Energetic Național.
„Într-o duminică de decembrie, timpul petrecut în case cu cei dragi e neprețuit. Știm că fără munca noastră constantă, luminile nu s-ar mai «aprinde» în locuințe, în spitale, în școli, în alte instituții, iar aparatele indispensabile vieții zilnice n-ar mai funcționa”. Elcen a precizat și care au fost temperaturile livrate către CET-urile din Capitală.

Ce temperaturi au fost livrate către centralele termice din București

Compania energetică a mai precizat că în CET București Sud, CET București Vest, CET Grozăvești și CET Progresu angajații sunt prezenți la locul de muncă non-stop. Mai mult decât atât, Elcen a asigurat că se fac cele mai mari eforturi pentru ca locuitorii Capitalei să beneficieze atât de căldură, cât și de apă caldă.  „Se fac eforturi mari, în condițiile tehnice deja cunoscute, dar suntem aici și ziua, și noaptea, și în weekend și de Sărbători și nu ne oprim, pentru că știm ca, fără centralele de cogenerare ale ELCEN, ar fi «gheață» și întuneric în București”.
Temperaturi livrate duminică, 4 decembrie:
●CET București Vest: 93 grade C
●CET Grozăvești: 92 grade C
●CET Progresu: 91 grade C
●CET București Sud: 86 grade C
Mai mulţi bucureşteni au răspuns la postare. Aceștia s-au plâns că nu au căldură în locuințele lor. „Am plâns… Devenisem expertă în prepararea duşurilor la cratiță”, a scris un internaut la comentarii. De asemenea, o altă persoană a spus că „În Colentina caloriferile sunt gheaţă, apă caldă este călâie ca nu o pâine nu poti frământă ce ea, am îngheţat de frig in casă, este mai frig ca afară in case numai ca nu plouă. Am ajuns să fim mai rău ca pe timpul comunismului”.