Evenimentul Zilei > Actualitate > EI MERG ÎN FINALĂ. Cele mai bune momente de la Românii au talent
EI MERG ÎN FINALĂ. Cele mai bune momente de la Românii au talent

EI MERG ÎN FINALĂ. Cele mai bune momente de la Românii au talent

Premiul de originalitate a mers către "Micul prinţ" Cosmin Cioca, iar fascinanta Bianca Coştiug n-a avut rival

Cel de-al doilea show live al noului sezon Românii au talent a adus aseară momentele incendiare, dar şi amuzante, prezentate de alţi 12 semifinalişti.

Cei 12 concurenţi au repetat îndelung pentru a-i surprinde pe telespectatori cu momentele pe care le vor pune mâine în scenă, gândindu-se la fiecare detaliu. De la belly dance tribal la canto, beatbox sau muzică instrumentală, de la freestyle hip-hop, gimnastică ritmică şi contorsionism la un număr excepţional de dans pe picioroange, stand-up comedy sau teatru cu păpuşi umane.
Premiul de originalitate a mers către Cosmin Cioca, Micul prinţ cu flautul, ce face beatbox în timp ce cântă la flaut. Impresionat, băiatului i-a scăpat "Mihaela, te iubesc!". Păi să ne iubeacă şi pe noi, că şi noi am votat", a sărit Andra. Băiatul a încercat să o dreagă zicând: "E Măruţă aici!".

E clar, i-a hipnotizat, aşa că cele mai multe voturi ale publicului au mers către frumoasa promotoare a dansului tribal, Bianca Coştiug. Tânăra din Suceava i-a zăpăcit şi pe juraţi cu frumuseţea şi micările sale, aşa că Pavel Bartoş n-a ezitat să comenteze: "Se pare că sfaturile juriului au ajutat". În semifinale, Bianca Coştiug s-a transforma într-o nimfă a pădurii şi a avut parte de o scenografie impresionantă.

Trimişi de public în finală au fost şi micii rocker-i, The beat. Cei şase puşti din trupa The beat au uimit juraţii interpretând "Show must go on" pe scena de la Românii au talent. Momentul a fost completat de grafică şi lumini impresionante şi artificii.

Pentru votul juriului au concurat Alexandru Moraru, băiatul cu chitara, cel care a adus emoţie cu melodia Tears in Haven şi Cosmin Cioca. Voturile juriului i-a adus la egalitate pe cei doi concurenţi. Cum Alexandru Moraru a fost votat pe locul al treilea de public, el a mers mai departe.