Cel de-al doilea show live al noului sezon Românii au talent a adus aseară momentele incendiare, dar şi amuzante, prezentate de alţi 12 semifinalişti.

Cei 12 concurenţi au repetat îndelung pentru a-i surprinde pe telespectatori cu momentele pe care le vor pune mâine în scenă, gândindu-se la fiecare detaliu. De la belly dance tribal la canto, beatbox sau muzică instrumentală, de la freestyle hip-hop, gimnastică ritmică şi contorsionism la un număr excepţional de dans pe picioroange, stand-up comedy sau teatru cu păpuşi umane.
Premiul de originalitate a mers către Cosmin Cioca, Micul prinţ cu flautul, ce face beatbox în timp ce cântă la flaut. Impresionat, băiatului i-a scăpat "Mihaela, te iubesc!". Păi să ne iubeacă şi pe noi, că şi noi am votat", a sărit Andra. Băiatul a încercat să o dreagă zicând: "E Măruţă aici!".

E clar, i-a hipnotizat, aşa că cele mai multe voturi ale publicului au mers către frumoasa promotoare a dansului tribal, Bianca Coştiug. Tânăra din Suceava i-a zăpăcit şi pe juraţi cu frumuseţea şi micările sale, aşa că Pavel Bartoş n-a ezitat să comenteze: "Se pare că sfaturile juriului au ajutat". În semifinale, Bianca Coştiug s-a transforma într-o nimfă a pădurii şi a avut parte de o scenografie impresionantă.

Trimişi de public în finală au fost şi micii rocker-i, The beat. Cei şase puşti din trupa The beat au uimit juraţii interpretând "Show must go on" pe scena de la Românii au talent. Momentul a fost completat de grafică şi lumini impresionante şi artificii.

Pentru votul juriului au concurat Alexandru Moraru, băiatul cu chitara, cel care a adus emoţie cu melodia Tears in Haven şi Cosmin Cioca. Voturile juriului i-a adus la egalitate pe cei doi concurenţi. Cum Alexandru Moraru a fost votat pe locul al treilea de public, el a mers mai departe.