Evenimentul Zilei > Social > Educatoarea-criminală și-a șocat colegele de celulă! CRIZE ȘI NEBUNIE după gratii! SINGURA PERSOANĂ care a vizitat-o după monstruozitatea comisă
Educatoarea-criminală și-a șocat colegele de celulă! CRIZE ȘI NEBUNIE după gratii! SINGURA PERSOANĂ care a vizitat-o după monstruozitatea comisă

Educatoarea-criminală și-a șocat colegele de celulă! CRIZE ȘI NEBUNIE după gratii! SINGURA PERSOANĂ care a vizitat-o după monstruozitatea comisă

Ies la iveală noi detalii șocante despre educatoarea criminală! Aceasta a fost transferată la Penitenciarul Jilava, însă colegele de celușă au fost șocate de comportamentul acesteia. Mai exact, și-ar fi smuls părul din cap și ar fi plâns in hohote. Oana Neț a fost arestată preventiv pentru 30 de zile după ce și-a ucis cu sânge rege fetița de patru ani, după ce a înecat-o în cadă și i-a tăiat, mai apoi, venele.

Colegele de celulă au auzit-o cum vorbea singura, cum regreta crima, întrebându-se cum a putut să comită o asemenea nenorocire. Oana Neț a fost arestata preventiv pentru 30 de zile după ce și-a ucis cu sânge rege fetița de patru ani, după ce a înecat-o în cadă și i-a tăiat, mai apoi, venele.

Cine a vizitat-o pe educatoarea-criminală în arest

Femeia care se află  de câteva zile in arest, a avut un singur vizitator: pe mama ei.  Ea urmeaza sa fie mutata la spitalul Penitenciarului Jilava, pentru a i se face anumite investigatii de legistii de la IML, potrivit cancan.ro.

 

S-a decis SOARTA educatoarei criminale din Timișoara! Ce se va întâmpla cu cea care și-a UCIS cu sânge rece FETIȚA

Oana Neț a fost arestata preventiv pentru 30 de zile, dupa ce a fost anchetata de procurori. In timpul discutiilor, femeia a declarat ca nu-si poate explica gestul.

 

Educatoarea CRIMINALĂ din Timișoara face declarații ȘOCANTE: „Da, de-asta MI-AM OMORÂT copilul!”

 

Reamintim că Oana Neț, fosta educatoare din Timișoara ce și-a ucis cu sânge rece fetița de doar patru ani, după ce a înecat-o în cadă și i-a tăiat venele de la ambele mâini va fi transferată la Penitenciarul Jilava.

 

Femeia de 38 de ani și-a ucis fetița de patru ani, după ce a înecat-o în cadă și i-a tăiat, mai apoi, venele. În fața anchetatorilor, aceasta și-a recunoscut în totalitate fapta, însă a declarat că nu își amintește cum a reacționat copila în momentele critice, dacă s-a zbătut sau nu în timp ce ea o ținea sub apă.

Explicația CRIMEI este șocantă!

În fața anchetatorilor, femeia a mărtusit că certurile provocate de soțul său erau tot mai dese și s-ar fi gândit că acestea o vor afecta pe fetiță. „Da, de asta mi-am omorât copilul”, le-ar fi spus femeia la audieri, potrivit stirilekanald.ro.