Evenimentul Zilei > Social > S-a decis SOARTA educatoarei criminale din Timișoara! Ce se va întâmpla cu cea care și-a UCIS cu sânge rece FETIȚA
S-a decis SOARTA educatoarei criminale din Timișoara! Ce se va întâmpla cu cea care și-a UCIS cu sânge rece FETIȚA

S-a decis SOARTA educatoarei criminale din Timișoara! Ce se va întâmpla cu cea care și-a UCIS cu sânge rece FETIȚA

Oana Neț, fosta educatoare din Timișoara ce și-a ucis cu sânge rece fetița de doar patru ani, după ce a înecat-o în cadă și i-a tăiat venele de la ambele mâini va fi transferată la Penitenciarul Jilava.

Potrivit informațiilor oferite de Antena 3, femeia va fi supusă unei expertize psihiatrice, așa cum o cere procedura judiciară în astfel de cazuri.

Educatoarea CRIMINALĂ din Timișoara face declarații ȘOCANTE: „Da, de-asta MI-AM OMORÂT copilul!”

Criminala a fost arestată pentru 30 de zile sub acuzația de pruncucidere, mai scrie sursa citată.

Femeia de 38 de ani și-a ucis fetița de patru ani, după ce a înecat-o în cadă și i-a tăiat, mai apoi, venele. În fața anchetatorilor, aceasta și-a recunoscut în totalitate fapta, însă a declarat că nu își amintește cum a reacționat copila în momentele critice, dacă s-a zbătut sau nu în timp ce ea o ținea sub apă.

Explicația CRIMEI este șocantă!

În fața anchetatorilor, femeia a mărtusit că certurile provocate de soțul său erau tot mai dese și s-ar fi gândit că acestea o vor afecta pe fetiță. „Da, de asta mi-am omorât copilul”, le-ar fi spus femeia la audieri, potrivit stirilekanald.ro.

În urma crimei comise, Oana Neț riscă să stea după gratii 20 de ani.