Evenimentul Zilei > Social > Editorialista evz.ro în finala de scenarii HBO cu povestea Anei Pauker
Editorialista evz.ro în finala de scenarii HBO cu povestea Anei Pauker

Editorialista evz.ro în finala de scenarii HBO cu povestea Anei Pauker

HBO a făcut publică, luni dimineața, lista scenariilor care intră în finala concursului pentru un viitor serial, producție proprie. Deși regulamentul prevedea desemnarea a trei scenarii finaliste, s-au ales cinci, iar unul dintre acestea e semnat de colega noastră.

Editorialista evz.ro în proiectul Vocile Dreptei, fost jurnalist la Evenimentul Zilei, Daniela Rațiu e nominalizată cu proiectuș său de scenario între  finalistele în concursul lansat de HBO. Împreună cu Constantin Pârvulescu, Rațiu a scris un scenario despre viața Anei Pauker.

”Conform regulamentului urma să alegem și să anunțăm 3 finaliști, însă în urma selecției considerăm că 5 proiecte se încadrează cu aceleași șanse în competiție pentru titlul de câștigător. Autorii și proiectele finaliste sunt: Pauker – Daniela Rațiu, Alter ego – Manuela Mureșan, Minunata lume a lui Tbi – Bogdan Ioan Bărbulescu, Datoria – Laurențiu Gabriel Rusescu, Oameni și bouri – Vladi Păunescu. Câștigătorul concursului va fi anunțat în data de 24.08.2015, ora 11”, au informat reprezentanții HBO.

Câștigătorul concursului de scenarii HBO va fi recompensat cu un premiu în valoare de 2.500 USD. De asemenea, scenariile finaliste vor fi evaluate ca potențiale surse care sa stea la baza unor producții HBO.