Evenimentul Zilei > Actualitate > Economisești pentru locuința ta și câștigi
Economisești pentru locuința ta și câștigi

Economisești pentru locuința ta și câștigi

Fiecare dintre noi ne dorim să locuim într-o casă mai mare, mai spațioasă, curată și fără probleme. Ne gândim la aceste lucruri în special acum, pe final de an, când facem bilanțul anului care a trecut și conturăm planurile pentru 2015.

Românii hotărâți, care știu exact ce vor să schimbe la locuința lor sau care vor să economisească pentru achiziția unei case sau a unui apartament vor fi recompensați. Până pe 31 decembrie 2014, BCR Banca pentru Locuințe desfășoară o promoție care se adresează noilor clienți. Astfel, clienții noi care încheie un contract de economisire-creditare în această perioadă, cu o valoare minimă de 40.000 de lei, achită comisionul de deschidere și minim o rată lunară de economisire primesc un bonus din partea băncii plătit direct în contul de economisire.

Și asta nu e tot. Și clienții existenți au șansa să câștige premii dacă participă la o tombolă specială. Premiile constau în pachete complete pentru utilarea bucătăriei, iar marele premiu este un TV Smart Led. Condiția pentru participarea la extragerea tombolei este depunerea a minimum trei rate lunare de economisire în perioada 1 ianuarie-31 martie 2015.

Promoțiile BCR Banca pentru Locuințe sunt menite să atragă cât mai mulți români către sistemul de economisire-creditare în scop locativ, unde potențialul de piață este uriaș.

Cifrele arată că, la finele anului 2012, în Germania 36,7% din populație apela la produse de economisire-creditare, 61,7% în Austria, 43,2% în Cehia, 17,5% în Slovacia, 7,6% în Croația și 6,1% în Ungaria. În schimb, în România, doar 2,6% din populație are în prezent un contract de economisire-creditare.

Reprezentanții BCR Banca pentru Locuințe explică această diferență mare prin faptul că economisirea-creditarea a apărut în Germania în 1831, având, deci, o istorie de peste 180 de ani.

În schimb, în România există un potențial de piață uriaș, studiile de marketing ale băncii arătând că peste 68% dintre români vor să-ți îmbunătățească situația locativă în următorii cinci ani.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: