Evenimentul Zilei > Actualitate > Ea este cea mai frumoasă RUSOAICĂ! Se îmbracă de la un designer român – FOTO în articol
Ea este cea mai frumoasă RUSOAICĂ! Se îmbracă de la un designer român – FOTO în articol

Ea este cea mai frumoasă RUSOAICĂ! Se îmbracă de la un designer român – FOTO în articol

Se spune despre celebra blondă că are chipul perfectiunii. Rusoaica, desemnată cea mai frumoasă femeie din ţara ei, a avut o apariţie care a tăiat răsuflarea, la Vocea Rusiei.

Înaltă, ochi albaştri, păr blond şi bogat, buze senzuale – Vera Brejneva, pe numele de scena Ververa, a fost votată ani la rând cea mai frumoasă femeie din Rusia. La 35 de ani, Ververa rămâne în top dar si ca una dintre cele mai stylish.

Cântăreaţă şi actrită, Vera Brejneva a impresionat pe scena emisiunii de talente Vocea Rusiei cu ţinuta designerului roman Andra Turcanu, creatoarea brandului Loulou.

"Acum aproximativ doua luni, am fost contactata de stilista personala a Verei Brezhneva, care mi-a spus ca si-ar dori mult sa primeasca cateva tinute de la noi. I-am trimis sase look-uri complete si toate i-au venit perfect. Vineri seara a ales sa poarte o salopeta din colectia SS17, in cadrul emisiunii TV Vocea Rusiei, unde ea este membru al juriului. In aceeasi seara, a sustinut si un concert, iar pe scena a purtat o salopeta de la noi”, a declarat designerul român Andra Turcanu.

Vera a fost votată într-o competiţie organizată de revista Maxim drept cea mai frumoasa rusoaica. Ea a recunoscut că "secretul pentru a fi mereu în forma este sa nu-şi ia nicio zi liberă", potrivit Perfecte.ro. Face sport de câte ori îi permite agenda de lucru.

Ea are chipul perfectiunii. Rusoaica desemnata cea mai frumoasa femeie din tara ei, aparitie wow la Vocea Rusiei