E sfâșietor! Ce a visat prietena Raisei, înainte ca fetița să fie ucisă pe trecerea de pietoni. Ți se rupe sufletul

E sfâșietor! Ce a visat prietena Raisei, înainte ca fetița să fie ucisă pe trecerea de pietoni. Ți se rupe sufletul Sursă: Arhivă EVZ

Părinții Raisei, fetița accidentată mortal pe o trecere de pietoni din Sectorul 1, București, de către un agent de poliție aflat în misiune, au făcut noi declarații despre situația dramatică. Mama minorei, cu ochii în lacrimi, a mărturisit că prietena copilei sale a avut un vis înainte să ajungă victimele tragicului eveniment care a revoltat țara întreagă. Ți se rupe sufletul numai citind...

„M-au sunat de la magazinul de lângă și mi-au spus că fata mea a avut un accident”, a dezvăluit mama Raisei despre momentul în care a aflat cumplita veste. Femeia a vorbit și anterior despre circumstanțele acestui eveniment, fetița spunând câteva cuvinte marcate, chiar cu o zi înainte de a se stinge din viață. „Nici poliția nu mă lasă să trec pe această trecere”, s-ar fi exprimat minora, înainte de accident.

Prietena Raisei a visat-o chiar înainte de accidentul mortal

Marina, prietena copilei decedate, a avut un vis, înainte ca amândouă să fie accidentate. „Marina a visat-o. S-a trezit cu zâmbetul pe buze și a spus că a visat-o, că se jucau un joc pe telefon, și că i-a spus că se vor întâlni”, a dezvăluit mama Raisei.

Femeia îndoliată a precizat că șeful Poliției Capitalei, Bogdan Berechet, i-a prezentat condoleanțe. „A zis că are și el trei fetițe și că o să facă tot posibilul ca ancheta să fie cum trebuie”, a declarat mama Raisei pentru Acces Direct.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Domnul polițist va avea și el copil”

Tatăl copilei a vorbit și el pentru sursa citată, precizând că Raisa era un copil timid și cu bun simț, care nu deranja pe cei din jur. „Nu răspundea decât dacă era întrebată”, a mai adăugat tatăl minorei trecute la cele veșnice.

„Ea a trecut de atâtea ori pe trecerea aia, mergea la școală. (...) Dar, încă o dată, domnul poliţist va avea şi el copil şi va vedea. Bunicii, tatăl polițistului, vor fi şi ei bunici. Dumnezeu le așază pe toate la rândul lor”, a afirmat tatăl Raisei.

Anterior, părintele a declarat: „Probabil Dumnezeu o să facă în acest fel încât să plătească și el (autorul accidentului – n. r.) tot cu viața pentru fata mea, pentru că așa ar trebui.

Tatăl copilei vrea să se facă dreptate

Eu sper că autoritățile o să-și facă treaba și datoria, pentru că totuși e un copil de 11 ani care nu ar fi trebuit să plece așa repede pentru un nenorocit care aleargă ca disperatul.

Eu sper că o să fie bine, dar toți trebuie să ne gândim că trăim în România. Și trăind în România s-ar putea ca totul să fie mușamalizat, toți să se spele pe mâini. Dar, noi sperăm să fie bine. Să facă dreptate! Să plătească pentru că asta e.”

Fratele fetiței în vârstă de 11 ani nu știe, momentan, despre moartea surorii sale. „Lui Sebi, băiatului mic, nu i-am spus nimic. Ceva, ceva i-a spus soţia, încercăm să-l pregătim”, a spus tatăl copilei pentru Antena 3.